FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FORESTA SUCEAVA - STEAUA

GALERIE FOTO și VIDEO Imagini incredibile de la Suceava » Ce se întâmpla în afara stadionului la startul partidei

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor +8   FOTO
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 27 octombrie 2016 21:26

Steaua joacă în această seară în Cupa României contra Forestei Suceava, iar suporterii au manifestat un interes deosebit pentru acest meci.

Fanii au luat cu asalt arena și au ocupat toate cele 7.000 de locuri disponibile. La startul meciului existau în continuare cereri de bilete, iar la intrarea în stadion s-au format cozi cu suporteri care dețineau bilet și așteptau să intre pe arenă și fani care încă sperau să obțină un bilet pe ultima sută de metri. (foto galerie)

La meci sunt prezenți și 200 de fani steliști veniți de la București, care au scandat: "Noi cântăm pentru culori, nu pentru conducători."

O parte din tribuna a doua a stadionului din Suceava a fost închisă din cauza faptului că nu avea aviz din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
alexpescaru
alexpescaru  •  28 Octombrie 2016, 08:42

Singurul lucru incredibil este că voi ați ajuns ziariști.

997925230247191
Marius Oltean  •  28 Octombrie 2016, 01:45

Sincer, ati luat Prosport model? Sau ati transferat niste "reporteri"? Pe cine dracu intereseaza can-can-urile astea? Chir nu gasiti nimic serios la meciuri?

randoom_._
randoom_._  •  27 Octombrie 2016, 23:31
Postat de Dan Filip pe 27 Octombrie 2016, 22:00

Ce frumoasa e blonda din stanga :d. Cine nu ar vrea o asa iubita ? :)) poate doar randoom *** :))

bine ca ti-ai pus datele personale pe net. ***. esti un virgin. ha ha ha

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează