FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - PETROLUL, JOI, 2 APRILIE, 21:30, PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

GALERIE FOTO Un singur stelist a lipsit de la antrenamentul de azi al lui Costel Gâlcă » Ce se întîmplă cu Giedrius Arlauskis

Articol de - Publicat miercuri, 01 aprilie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 01 aprilie 2015 13:20

Echipa Stelei a avut azi antrenamentul oficial de dinaintea meciului cu Petrolul din manşa retur a semifinalelor Cupei României cu Petrolul.
Şedinţa de pregătire a avut loc pe Arena Naţională, unde gazonul arată extraordinar înaintea acestei confruntări.

Singurul care a lipsit a fost fundaşul central Fernando Varela, care a fost titular în meciul de aseară al naţionalei Capului Verde în victoria cu Portugalia, scor 2-0.

Giedrius Arlauskis a fost prezent la antrenament, însă a făcut doar alergări uşoare, fiind sigură absenţa lui dintre buturile roş-albaştrilor în partida de mîine. Cel mai probabil, Cojocaru îi va lua locul.

În jurul orei 12:30, Costel Gâlcă, antrenorul Stelei, va face o conferinţă de presă în care va prezenta situaţia jucătorilor şi va vorbi despre jocul cu Petrolul.

Rămîi pe GSP.ro pentru primele declaraţii ale lui Costel Gâlcă.

Steaua şi Petrolul vor juca mîine manşa retur a semifinalelor Cupei României, după ce în tur rezultatul a fost 1-1. Partida va fi în direct de la ora 21:30, pe Pro tv şi în format liveTEXT pe GSP.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
mmaral97
mmaral97  •  01 Aprilie 2015, 16:29
Postat de freegigi pe 01 Aprilie 2015, 12:42

:)) Aia e păcăleala de 1 Aprilie a concurentei...

Stelisti spur.cati,. de pwula sa ne luati !

mmaral97
mmaral97  •  01 Aprilie 2015, 16:28
Postat de ochi_ager pe 01 Aprilie 2015, 13:07

Totul e pregătit: Texeira a fost cumpărat de Becali, gazonul arată extraordinar, Varela e dat bolnav, dar o să apară proaspăt ca un trandafir, arbitrul e și el cumpărat, vedetele Petrolului se vor îmbolnăvi subit. Dar... nu disperați! Galeria lupilor va fi în păr, ca să urle la lună după înfrângere...

din pacate eu nu vin la meci, sunt la ma@ta pe centura. am doua bonuri de masa si vreau sa ma distrez cu ea toata noaptea. a doua zi te-ai scos cu mancarea, vei avea PUFULETI. tara.ne !

freegigi
freegigi  •  01 Aprilie 2015, 13:39

Varela nu are nimic, a jucat aseara impotriva Portugaliei...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează