FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  OȚELUL - FCSB

VIDEO + FOTO Explicație incredibilă pentru haosul din finalul meciului Oțelul - FCSB: „Ce vreți? Se mai întâmplă!”

Meciul dintre Oțelul și FCSB, din runda secundă a grupei B din Cupa României, a întrerupt în minutul 88 din cauza gazelor lacrimogene folosite în interiorul arenei. +9   FOTO
Meciul dintre Oțelul și FCSB, din runda secundă a grupei B din Cupa României, a întrerupt în minutul 88 din cauza gazelor lacrimogene folosite în interiorul arenei.

Articol de - Publicat joi, 10 noiembrie 2022 23:01 / Actualizat joi, 10 noiembrie 2022 23:11

Meciul dintre Oțelul și FCSB, scor 0-0, din runda secundă a grupei B din Cupa României, a fost întrerupt în minutul 88 din cauza gazelor lacrimogene folosite în interiorul arenei. Din primele informații, a fost doar un accident, un tub spart din greșeală.

Scene fără precedent au avut loc în finalul partidei de la Galați. Deși nu au existat incidente în tribune, atmosfera fiind una deosebită, un val de gaze a tulburat liniștea. Arbitrul asistent George Duță a fost primul care a resimțit efectul și a cerut oprirea partidei. A avut nevoie de apă pentru a-și clăti ochii și pentru a-și reveni. 

+5 FOTO

VIDEO Oțelul - FCSB, întrerupt din cauza gazelor lacrimogene: „S-a agățat spray-ul în gard!”

Gazele au ajuns apoi și la cele două bănci de rezerve, dar și pe teren. Toți fotbaliștii au apelat la tricouri pentru a opri tăria. În spatele băncii de rezerve a oaspeților a fost cel mai rău. Spectatorii s-au grăbit să părăsească zona. 

Reporterul GSP prezent la meci a auzit explicația incredibilă a unui polițist aflat pe marginea terenului: „I s-a agățat colegului spray-ul în gard. Ce vreți? Se mai întâmplă!”. În realitate a fost vorba despre o butelie de gaz. 

Meciul a fost reluat după aproximativ patru minute de întrerupere, cu efectele gazelor în continuare în aer. 

VIDEO. Atmosferă spectaculoasă la Oțelul - FCSB

Citește și alte știri din Cupa României: 

Reacția lui Daniel Bîrligea după ce Dan Petrescu l-a descris drept un jucător veșnic accidentat
DUMBRĂVIȚA - CFR CLUJ 0-5
Reacția lui Daniel Bîrligea după ce Dan Petrescu l-a descris drept un jucător veșnic accidentat
Interviu atipic după Dumbrăvița - CFR Cluj: „A fost o onoare pentru mine! Știu că am kilograme în plus, dar mă trezesc la 5, lucrez și în învățământ. Încerc să îmi fac un rost în viață”
CSC DUMBRĂVIȚA - CFR CLUJ 0-5
Interviu atipic după Dumbrăvița - CFR Cluj: „A fost o onoare pentru mine! Știu că am kilograme în plus, dar mă trezesc la 5, lucrez și în învățământ. Încerc să îmi fac un rost în viață”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
mario78a
mario78a  •  11 Noiembrie 2022, 06:51

Vinovat este gardul!

paolo12
paolo12  •  11 Noiembrie 2022, 03:44
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 10 Noiembrie 2022, 23:49

ma prostul satului, mai ai tupeul sa apari pe aici ??

Baga la fiare si lasa comentariile, ca ești penibil...

cirus11
cirus11  •  11 Noiembrie 2022, 01:34

Chiar nu intelegeam cum e posibil ca doar un spray sa provoace asa ceva pe o distanta atat de mare... daca e ditamai butelia sparta se explica. Dar chiar e nevoie sa vii cu butelii la un meci de fotbal? te pregatesti de razboi??

Vezi toate comentariile (6)
Comentează