FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - STEAUA, MÎINE, ORA 21:15, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gest incredibil al unui fan dinamovist la adresa lui Dănciulescu: "IARTĂ-MĂ!"

Ionel Dănciulescu a reuşit 7 goluri în acest sezon de Liga 1
Ionel Dănciulescu a reuşit 7 goluri în acest sezon de Liga 1

Articol de - Publicat marti, 24 mai 2011 00:00 / Actualizat marti, 24 mai 2011 14:24

Întors la Dinamo în 2005, Ionel Dănciulescu nu a fost primit foarte bine de fanii cîinilor, aceştia apostrofîndu-l la fiecare meci în tricoul lui Dinamo. Suporterii alb-roşilor nu uitaseră că atacantul a evoluat pentru marea rivală din Ghencea şi a marcat contra echipei din Ştefan cel Mare aproape la fiecare partidă

 

Cu timpul, "Danciu-gol" a reintrat la inimile fanilor prin evoluţiile sale, dar şi prin declaraţiile pe care le făcea. Un episod ciudat s-a petrecut astăzi la Braşov cînd, aflat la o plimbare cu coechipierii săi, Dănciulescu (34 de ani) a fost oprit de suporter al lui Dinamo care şi-a cerut iertare: "Iartă-mă că te-am înjurat la început cînd ai revenit la Dinamo. Am făcut cea mai mare greşeală", i-a spus fanul atacantului dinamovist.

Ionel Dănciulescu este pe locul în clasamentul All-time al marcatorilor din Liga 1. Acesta este devansat doar de Dudu Georgescu şi Rodion Cămătaru, ambii foşti jucători ai clubului din Ştefan cel Mare.

422 de meciuri a bifat Dănciulescu în Liga I şi a reuşit să marcheze de 186 de ori

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
wollt_rider
wollt_rider  •  25 Mai 2011, 00:37

"IARTĂ-MĂ!" =))))))))))))))))))) Mircea Radu =)))))))))

zidane92
zidane92  •  24 Mai 2011, 20:50

vroiam sa zic dintre jucatorii care trebuie transferati in opinia ta nu de cei care sunt in momentul asta la dinamo

zidane92
zidane92  •  24 Mai 2011, 20:50

red dog joci prea mult fifa sau pes bucurica e accidentat de un an jumate ce sa faci cu el?ionita nu a fost bagat la koln nici in echipa a 2a,cum sa-l iei la dinamo? cine sunt darko zec si igor morozov? pariez ca n-ai vazut un meci al lor in viata ta si ca 99% din fani inainte sa fie pusi de presa ca transferati la dinamo in iarna nici nu auzisera de ei apoi doman transferam azeri acuma? din ce pui tu acolo doar eric si curelea sunt jucatori care pot ajuta dinamo si sunt de valoarea unei echipe care se bate la titlu +parvulescu am uitat de el in rest nu mi se pare ceva viabil in echipa propusa de tine + daca tii doar 7-8 jucatori de la an la an ai omogenitate si joc de echipa zero

Vezi toate comentariile (20)
Comentează