FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ALEXANDRIA - FARUL 2-2

Gică Hagi, ieșire nervoasă în meciul cu Alexandria din Cupă » Toată lumea a înlemnit pe bancă: „Nu aș vrea să fiu acum în vestiar!”

Gică Hagi, nervos în Alexandria - Farul din Cupă / FOTO: Capturi @Digi Sport 1 +4   FOTO
Gică Hagi, nervos în Alexandria - Farul din Cupă / FOTO: Capturi @Digi Sport 1

Articol de GSP - Publicat marti, 18 octombrie 2022 17:27 / Actualizat marti, 18 octombrie 2022 17:45

Gică Hagi (57 de ani), antrenorul Farului, a avut o criză de nervi în minutul 35 al partidei cu CSM Alexandria, din Cupa României, imediat după golul de 1-1 marcat de Mihai Stancu. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. 

  • În celelalte partide din Grupa C se vor întâlni CSC Dumbrăvița - Rapid (18 octombrie, 18:15) și U Cluj - CFR Cluj (20 octombrie, 21:00).

Farul, liderul Ligii 1, pornea mare favorită la debutul în grupa C din Cupa României. Deplasarea pe terenul Alexandriei, fruntașă în Seria ei din al treilea eșalon, i-a scos însă peri albi lui Gică Hagi. 

Noutate din acest sezon în privința televizărilor în Cupa României » 5 partide au parte de o atenție specială
TELEVIZARE
Noutate din acest sezon în privința televizărilor în Cupa României » 5 partide au parte de o atenție specială

Gică Hagi, plin de nervi în Alexandria - Farul

În minutul 35, Mihai Stan a egalat la 1 pentru Alexandria dintr-o lovitură liberă excelent executată. „Regele” nu a acceptat asta și a avut o criză de nervi pe banca de rezerve. A certat pe toată lumea, a țipat, a gesticulat virulent, în timp ce toată lumea înlemnise în spatele lui. 

Momentul l-a făcut pe Ion Crăciunescu, prezent în studioul emisiunii „Liga Digi Sport”, să exclame: „Nu aș vrea să fiu acum în vestiar!”.

La reușita de 2-2 a Alexandriei, cea care a stabilit rezultatul final în minutul 86, Hagi a rămas perplex privind gafa portarului Buzbuchi.

VIDEO. Gheorghe Hagi: "Lucrurile sunt grele afară, dar jucătorul român trebuie să înceapă să confirme în străinătate!"

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

EXCLUSIV Dispare o fostă campioană! Cerere oficială de retragere din campionat: „Nu putem scăpa de sancțiunea impusă abuziv de FIFA”

EXCLUSIV Iulian Cristea șochează lumea medicală! Vești de ultimă oră despre fundașul lui FCSB: aproape să doboare recordul lui Dică

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
ralffy_mr
ralffy_mr  •  19 Octombrie 2022, 01:52
Postat de nicumatasa pe 18 Octombrie 2022, 19:05

eu zic sa-i dam acum titlul lui hagi ca a fost un mare jucator si de ce nu si titlul de anul viitor ca a fost un mare jucator

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  18 Octombrie 2022, 20:34

Prostul ăsta nu e prost destul până nu cere 3 % ... Un agramat , cu un intelect submediocru se crede Pașa Hassan al fotbalului românesc . . Repatriatorul de *** de trei ori în maxim doi ani , îl va face căpitan , *** , dar *** va eșua la Beroe Stara Zagora ... Că de fapt asta îi e valoarea ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Hcm27
Hcm27  •  18 Octombrie 2022, 20:03

Apoi,dacă și Hagi și Popescu și oricare din generația care ne-a introdus în Europa,înainte de a fi membrii UE,sunt luați la "bășcălie"de niște Neica Nimeni din generația 2k,apoi m-am convins ce "viitor de aur"avem,în toate domeniile nu numai în fotbal

Vezi toate comentariile (8)
Comentează