FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  RAPID - STEAUA 0-1

Gigi Becali: "Am ţinut cu Piţurcă în meciul cu Dinamo. Mi-am adus aminte de prietenul meu"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 noiembrie 2010 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, spune că şi-ar fi dorit ca Universitatea Craiova să se impună în faţa lui Dinamo în sferturile de finală ale Cupei României datorită faptului că îl consideră încă pe Victor Piţurcă prietenul său.

"Nu m-am bucurat că a eliminat Dinamo pe Craiova. Parcă tot cu Piţurcă am ţinut. Cu toate că am râs atunci. Dar pe urmă, când îl vedeam, parcă îmi părea rău. Când îl vezi la televizor, îţi aduci aminte de prietenul tău.

N-am putut să ţin cu Dinamo. Nu pot, niciodată în viaţa mea. Am zis să ţin cu finul, dar nu pot", a precizat Becali, citat de Mediafax.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
icatalin74
icatalin74  •  12 Noiembrie 2010, 19:14

ce libidinos esti ,ciobane! ne e sila de tine,tin cu Stiinta dar ti-ai batut joc de steaua,nu stiu cum te mai suporta aia pe acolo; Piti e al Craiovei ,il iubim infinit ,avem incredere in el ,o sa reuseasca sa duca stiinta pe primul loc;

steaua1986forever
steaua1986forever  •  12 Noiembrie 2010, 18:47

Asteptam un articol despre ce a zis ciobanul despre alergatul tusierului de catre Cartu. Dar vai.....cineva (concurenta) v-a furat subiectul asta. Ce o sa mai faceti acum? Eu zic sa il intrebati pe cioban ce parere are despre suspendarea lui N'Doye, sa vedeti ce articol "misto" o sa iasa.

p.rares
p.rares  •  12 Noiembrie 2010, 18:06

Da si eu ca stelist mi-am dorit ca Piturca sa califice Universitatea,dar sunt convins ca atata se poate cu jucatorii pe care ii are la dispozitie. Vazand cum a schimbat fata Universitatii,nu pot sa ma gandesc cat de departe ar fi fost Steaua cu el antrenor. Pacat Becali ca nu ai vrut sa mai lasi din orgoliile tale,toti am fi avut de castigat.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează