FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - PANDURII 1-0

Grigore nu e îngrijorat de victoriile la limită: ”Jucăm şi frumos”

Articol de - Publicat joi, 05 decembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 05 decembrie 2013 00:03

Dragoş Grigore, fundaşul-golgeter al ”cîinilor”, consideră că echipa va oferi şi un fotbal spectaculos, cu timpul, pe lîngă victoriile la limită.

- Dragoş, al cincilea gol din penalty, reuşită decisivă pentru semifinale. V-aţi specializat în victorii cu 1-0?
- Dar am jucat şi un fotbal frumos. Cred că putem să înscriem mai multe goluri, ocazii ne creăm. Pînă la urmă, contează victoria. E al treilea succes cu 1-0, pînă la urmă, mai bine aşa decît un rezultat negativ după un meci-show.

- E mai uşor în Cupa României decît în campionat?
- Este un trofeu care aduce ceva, pe lîngă cupă, mă refer că asigură şi un loc în Europa. E mai greu să ne batem în acest sezon la campionat, aşa că ne motivează Cupa României. Momentan, nu sîntem la un nivel în Liga 1 care să ne mulţumească. Sper să ajungem, cît de curînd, din nou în lupta pentru titlu.

- Cu ce rămîi după această victorie?
- Suporterii au plecat fericiţi, am văzut asta în ochii lor, ne motivează bucuria lor.

"Vrem să cîştigăm Cupa! Mai este mult de muncă, important e că am legat a treia victorie consecutivă" ( Constantin Grecu, fundaş Dinamo)

"Calificare meritată după un meci muncitoresco-spectaculos. Cinste băieţilor, merită felicitări! Ţucudean şi-a creat ocazii, e mare, dacă va da şi goluri va fi foarte mare" ( Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

"Gestul lui Matei? OK, îl supără, pentru că munceşte, şi cel ce intră pe parcurs vrea să muncească. Important e la final să fim liniştiţi şi bucuroşi că am învins" (Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
salaaurel
salaaurel  •  06 Decembrie 2013, 13:53

Adevarul este ca jucate foarte comunist amenințați indirect arbitrii,huooooooo câini turbati re-ați ai dracu.

bamse1901
bamse1901  •  05 Decembrie 2013, 12:41

si de marcat mai mult cand?

tandd
tandd  •  05 Decembrie 2013, 10:49
Postat de travk pe 05 Decembrie 2013, 10:33

dinamu fara penalty nu castiga meciuri ascultati ce va zic eu, asta a fost blat se vede pe fata antrenorilor la final Pustai zambea si Stoican avea o expresie care zicea mersi pt blat, voi oricum luati loc de cupa europeana in campionat, plateste unghiu meu la voi bani frumosi

tind sa te cred,tu poti recunoaste mai bine decat toata lumea un blat,aveti experienta in asa ceva sau poate sunteti invatati cu mimi cu reghe cu parasuta care tipa ca I-a furat arbitru sau ca iarba e prea mare cand nu mai bateti pe nimeni.Pustai e totusi din alta categorie si fara sa fii mare cunoscator iti puteai da seama ca dynamo a castigar meritat ba inca la un scor mult prea mic fata de realitatea din teren.Despre penalty,pune mana pe carte e 11 m fara nici un dubiu si dupa orice regulament vrei tu ba inca si la capitolul asta tu te-ai gasit sa vorbesti? PS. oricum devine interesant ca si suporterii stelei privesc cu placer meciurile lui dinamo

Vezi toate comentariile (6)
Comentează