FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - CFR CLUJ 2-2, 4-2 DUPĂ PENALTY-URI

Haţegan a ajutat CFR-ul! » Arădeanul a comis două greşeli mari în favoarea grupării lui Andone

Una din fazele care i-au dat bătăi de cap lui Haţegan +1   FOTO
Una din fazele care i-au dat bătăi de cap lui Haţegan

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 iulie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 15 iulie 2012 01:18

În ziua cînd a împlinit 32 de ani, arbitrul din Arad a făcut la scorul de 0-0 două greşeli mari prin care i-a dezavantajat pe ”cîini”: nu l-a eliminat pe Deac şi nu a dat penalty la un henţ în careu al lui Ivo Pinto.

Delegat să conducă Supercupa României chiar de ziua sa, Ovidiu Haţegan a comis-o prima dată în minutul 12. "Centralul" din Arad l-a iertat pe clujeanul Ciprian Deac de eliminare, după ce acesta a avut o intrare criminală la Cătălin Munteanu.

Deac l-a călcat pe dinamovist, fără a avea intenţia de a juca mingea, însă Ovidiu Haţegan i-a arătat doar cartonaşul galben mijlocaşului de la CFR Cluj, deşi ar fi trebuit să-l elimine.

Recitalul arbitrului din Arad a continuat în minutul 33. Alexe a scăpat pe stînga, a centrat spre Marius Niculae în careu, dar fundaşul dreapta al CFR-ului, Ivo Pinto, a oprit balonul cu mîna în careu.

Aflat în alergare spre zona unde se juca mingea, arbitrul din Arad nu a dictat penalty, aşa cum ar fi trebuit, ci doar corner pentru "cîini". Deşi aflat şi el în spatele porţii lui Stăncioiu, arbitrul adiţional Robert Dumitru nu i-a semnalizat infracţiunea "centralului".

În minutul 67, Haţegan a luat însă decizia corectă atunci cînd l-a eliminat pe Ricardo Cadu pentru al doilea "galben". Căpitanul clujean a făcut o alunecare imprudentă şi l-a "ciupit" pe Alexe. Infracţiunea s-a petrecut în afara careului, şi nu în interior, aşa cum au solicitat dinamoviştii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (250)
viiktor
viiktor  •  16 Iulie 2012, 06:04
Postat de afc13 pe 15 Iulie 2012, 13:09

Nu are rost sa discutam pt ca nu sunteti capabili de o discutie obiectiva. Ca si in alte domenii de altfel. Miticismul oierian va orbeste de tot. Nu o sa ajungeti in Europa nici peste 300 de ani. Sunteti incapabili de a intelege lucrurile asa cum sunt de fapt. Traiti intr-un vis generat de o impotenta si lipsa de trecut sanatos. Ura si invidia va conduce in toate si asta doar pt ca nu exista decat o baza falsa a identitatii, o baza cam instabila, care se clatina ori de cate ori facem o comparatie cu valorile reale ale Europei. Asa ca mai bine priviti in oglinda si trageti concluziile sanatoase. Faceti asta doar pt voi. Nu trebuie sa spuneti nimic, nimanui. E mai bine, oricum ar fi minciuna!

Cum i-am atras atentia amicului tau cu username "jorge.costa", iti atrag si tie. Voi acestia, care nu faceti decat propaganda separatista pe forumuri sportive, nu sunteti cu nimic mai buni decat romanii rai, asa cum ne catalogati voi. Nu faceti altceva decat sa atrageti si mai multa ura si dispret impotriva comunitatii voastre. Turnati aceleasi "placi" repetitiv, in speranta ca poate cineva acolo sus va si face cum doriti voi. Ceea ce nu se va intampla. Va folositi de virusul "CFR Cluj" sa va expuneti bacteriile si nimic mai mult. Asa cum s-a descoperit penicilina impotriva bacteriilor, se va descoperi si antibioticele impotriva gandirii voastre separatiste, pro

viiktor
viiktor  •  16 Iulie 2012, 05:56
Postat de jorgecosta pe 15 Iulie 2012, 10:16

Eu stau in Cluj-Napoca, Ardeal, nu stau in Ungaria.De ce ma trimiti intr-o alta tara?Eu, si ca mine nenumarati altii am dori sincer o regionalizare, disocierea de structurile administrative in care suntem inclusi cu regiunea Munteniei.Cand cei de acolo ne numesc "cancer" pentru mine e evident ca traim intr-un "concubinaj" care nu functioneaza, si cum dragoste cu de-a sila nu se poate as dori o despartire amiabila, de bun simt.Peioratia cu "mergeti in Ungaria" imi intaresc mai mult convingerea ca lipsa voastra de respect si bun simt trebuie sa cunoasca limite, trebuie infierata si oprita.Imi doresc un Ardeal liber si ziare dambovitene care sa mentioneaza Ardealul

Mai acesta...mai usor cu declaratiile de separatiune, ca nu sunt decat in capul tau si celor ca tine, adica bozgori. Am doua matuse in Zalau, dar care sunt nascute la Vaslui si care dupa ce si-au terminat studiile la Cluj, s-au casatorit si domiciliat in Zalau. Sotii provin din: unul din Bistrita si celalalt din Ialomita, ambii si ei studenti la Cluj in aceea perioada. Iar faptul ca de aproape 30 de ani traiesc in Ardeal, nu au convingerile tale patetice. Mai lasati-ne cu mesajele voastre de separatiune si disociere pe forumuri sportive.

alenb
alenb  •  15 Iulie 2012, 22:38

preluarea cu mana de la primul gol a lui tucudean n-ai vazut-o nu? Si hentul lui Pinto era de 50-50, mingea sutata de aproape, lipsa intentie, chiar a incercat sa fereasca

Vezi toate comentariile (250)
Comentează
Close