FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PANDURII - VIITORUL 3-2

Ionuţ Badea: "E un rezultat firesc, nu am lăsat loc de surprize la această partidă"

Articol de - Publicat miercuri, 22 septembrie 2010 00:00

Antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Ionuţ Badea, a apreciat, miercuri seară, că echipa gorjeană a obţinut un rezultat normal cu Viitorul Constanţa, scor 3-2, subliniind că a fost impresionat de plăcerea de a juca şi de dorinţa de a învinge a fotbaliştilor săi.

"E un rezultat firesc, nu am lăsat loc de surprize la această partidă. Felicit băieţii pentru modul cum s-au comportat şi că au arătat o mare dorinţă de a juca şi de a învinge. Pe parcursul unui joc sunt foarte multe momente psihologice dar până să ne desprindem am avut cel puţin 5-6 ocazii clare. Nu am reuşit să marcăm din acele ocazii iar golul a venit oarecum în urma unor momente bune de joc ale noastre, când adversarul nu reuşea să mai iasă din jumătatea proprie.

Am ratat mult, cred că au fost 5-6 ocazii rarisime de a marca, eu însă ţin să sesizez aspectul plăcerii de a juca şi dorinţa foarte mare de a învinge. Până la final e un rezultat normal şi mă bucur pentru acest rezultat", a declarat Badea.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
suiac
suiac  •  22 Septembrie 2010, 23:19

Sa-i bateti voi pe Poli Tm duminica...Bafta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează