FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - CFR CLUJ 2-2, 4-2 DUPĂ PENALTY-URI

Jucătorii au schimbat sistemul » "Cîinii" au votat în vestiar noul modul de joc al echipei

Bonetti a fost nevoit să improvizeze la meciul din Supercupă
Bonetti a fost nevoit să improvizeze la meciul din Supercupă

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 iulie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 14 iulie 2012 23:50

Nemulţumiţi că relaţiile de joc nu merg în modulul cu trei atacanţi, dinamoviştii au votat în vestiar modificarea modulului.

Cu rezultate dezastruoase în partidele de verificare din Austria, unde Dario Bonetti a încercat fără succes să implementeze sistemul 4-3-3, Dinamo a revenit ieri la un modul mai apropiat de posibilităţile jucătorilor: 4-1-4-1.

Chiar pe finalul stagiului de pregătire Niculae şi compania au discutat cu Bonetti despre modificarea sistemului de joc, iar cînd au ajuns în ţară au supus la vot şi au decis ca împotriva CFR-ului să nu rişte, alegînd o densitate mai mare la mijlocul terenului contra clujenilor. Cel mai nefericit pentru această decizie a fost Ionel Dănciulescu, el fiind doar rezervă aseară.

ALTE ŞTIRI DE LA SUPERCUPĂ:

Felgueiras s-a rupt
Ioan Andone a avut ghinion la antrenamentul oficial dinaintea partidei. Mario Felgueiras, pe care avea de gînd să-l titularizeze între buturi, a suferit o contractură musculară, iar doctorii au decis ca acesta să nu forţeze pentru a nu risca o accidentare mai gravă. În aceste condiţii, Stăncioiu a fost titular, iar Mincă rezervă. Şi Bonetti a schimbat portarul pe ultima sută de metri. Italianul l-a introdus pe Bălgrădean, pe care nu l-a utilizat în partida din returul sezonului trecut, bănuindu-l că este copilul de suflet al lui Ioan Andone!

Inbox:
- Puştiul Alin Dobrosavlevici a fost aseară pentru prima dată în lot într-un meci oficial al lui Dinamo. Fundaşul de 17 ani a fost rezervă în detrimentul lui Cristi Scutaru, încă nepus la punct cu pregătirea fizică.
- CFR a jucat aseară pentru prima dată cu noile tricouri, personalizate pentru Supercupă şi cu numere şi nume aurii, precum Real Madrid.
- Fanii dinamovişti din Peluza "Cătălin Hîldan" au reprezentat România la Cupa Continentală. "Cîinii" au cîştigat trofeul, iar aseară l-au prezentat fanilor înaintea meciului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  15 Iulie 2012, 23:39

La fotbal se pricep toti :-)) Ca meciul de aseara a fost o surpriza nu numai prin rezultat dar si prin jocul ciinilor nu e un secret. Cea mai buna dovada ca Dario are doua oua mari cit nucile de cocos e ca pina si fratii albanezi au fost nevoiti sa schimbe macazul, laudind jocul deci implicit (dar si explicit in parte) munca antrenorului. Daca ne uitam cit de multi italieni antreneaza in campionate straine ne dam seama ca fara doar si poate au valoare. Bonetti e un cistig pt. fotbalul romanesc.

redbuldog
redbuldog  •  15 Iulie 2012, 20:06

Dah..o spun de multa vreme,daca dispar Moti,Pulhac,Danciu..din echipa si se vor da sanse mai mult tinerilor,Dinamo va incepe sa joace fotbal si rezultatele vor apare..!Binenteles ca Bonetti sa fie lasat sa-si faca treaba iar imixiunile fekalyote sa dispara pentru totdeauna..don Badea te rugam insistent sa tii cont de astea...

tachebacanu
tachebacanu  •  15 Iulie 2012, 16:16

Frati chibiti,daca vrem sa mai apara fotbalisti tineri si buni,la echipa cu care am fost condamnati sa tinem,adica DINAMO,haideti sa-l sustinem pe Boneti.Atentie nu numai la victorii!!!!!1,5 ani mi se pare corect.Cat despre "Asociatii"din conducere,nimic,noroc cu acest antrenor care i-a mai strunit,altfel ZERO!!Sa asteptam si poate ne vom bucura,ca de 5 ani,tot amarati1

Vezi toate comentariile (9)
Comentează