FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - ASTRA 1-1, 3-5 LA PENALTY-URI

Lideri fără curaj » Trei jucători importanţi ai Stelei au refuzat să execute loviturile de departajare cu Astra

Steliștii s-au ferit de penalty-uri
Steliștii s-au ferit de penalty-uri

Articol de - Publicat duminica, 13 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 13 iulie 2014 08:57

Căpitanul Tănase, Chipciu şi Szukala au refuzat să execute, iar Varela şi Prepeliţă au acceptat doar după ce Gâlcă s-a enervat.

Din partea Stelei, la execuţiile de departajare au şutat numai fotbalişti de picior stîng: Keşeru, Pîrvulescu, Latovlevici şi Lucian Filip, cel care a şi ratat. Totuşi, nu s-a ajuns aici din cauza vreunei tactici alese de antrenorul Costel Gâlcă. Pur şi simplu, antrenorul n-a avut alte variante. Cel de-al cincilea stelist care trebuia să execute, dar care n-a mai apucat să o facă, fusese desemnat să fie Prepeliţă. Al şaselea ar fi fost Varela.

În momentul în care Gâlcă a decis care să fie executanţii, discutînd cu secunzii săi, tehnicianul a fost surprins să constate că Tănase nu vrea să şuteze. Căpitanului i s-au alăturat şi Alex Chipciu, alt jucător important din vestiarul roş-albaştrilor, dar şi polonezul Lukasz Szukala. Toţi trei au spus că nu se simt în stare să marcheze.

Tănase, viteaz după aflarea listei :)
Apoi, Gâlcă a mers la Prepeliţă, iar acesta a ridicat din umeri, moment în care antrenorul şi-a ieşit din minţi: "Spune-mi direct! Baţi sau nu?". Mijlocaşul a răspuns afirmativ, la fel cum a procedat ulterior şi Varela: "Dacă e nevoie, execut, deşi aş prefera să nu trag eu".

Totuşi, deşi nu şi-a asumat responsabilitatea, Tănase a încercat să pară căpitan după ce lista a fost definitivată şi a început să-şi încurajeze colegii: "Hai că se poate! Luăm trofeul, putem cîştiga!". Între timp, Gâlcă era destul de nervos, dezamăgit că nu poate folosi cei mai buni fotbalişti.

"Am pierdut într-un mod ciudat. Am fost echipa mai bună, dar la penalty-uri am fost învinşi. E urît atunci cînd se întîmplă aşa, e o loterie" (Claudiu Keşeru, atacant Steaua)

2 jucători care ar fi putut executa s-au aflat pe bancă după ce au fost înlocuiţi de Gâlcă: Stanciu, executantul de drept al Stelei, şi Iancu, cel care a transformat un penalty în perioada de pregătire

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
agentul0007
agentul0007  •  14 Iulie 2014, 01:30

wow .va dati seama ce autoritate are galca in vestiar,daca mai pierde un meci pierde de tot vestiarul cred ca jucatorii nu face ce zice antrenorul ci doar ce vor ei .asa a patit si rednic acum atunci cand a pierdut campionatul la dinamo ,cand a fost lucrat de jucatori iar clubul in loc sa dea jucatorii afara au dat antrenorul

solomon_i
solomon_i  •  13 Iulie 2014, 20:53

Tanase in calitate de capitan nu avea voie sa refuze .Doar in situatia in care era accidentat.

mihai231
mihai231  •  13 Iulie 2014, 19:25
Postat de vasglo pe 13 Iulie 2014, 15:08

Doamne, ce-ar mai fi vrut si cateii sa fie in locul Stelei in Supercupa, asta insemnand ca sunt si ei capabili sa castige ceva, un campionat, o cupa!! Ei chiar si cand, din intamplare, ajung pe locul patru, se sperie de "lumea buna" si se cer inapoi in cotet, zicand ca sunt insolventi..:))))))

si p.u.l.a., adica LUPA cine o mostoceste?

Vezi toate comentariile (31)
Comentează