FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC BRAŞOV - POLI TIMIŞOARA, AZI, 17:00, SPORTRO ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Mai tare decît Liga 1 » Bănăţenii nu concep să fie opriţi de Braşov

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 noiembrie 2010 00:00

După remiza albă din campionat cu Braşovul, bănăţenii nu concep ca seria de 16 meciuri fără înfrîngere să fie stopată în Cupă.

Timişoara nu se gîndeşte decît la adversarul din semifinalele Cupei! Asta pentru că jucătorii lui Contra nu concep o nouă sincopă cu FC Braşov în "sferturi", după remiza albă din campionat.

"E un joc mai important decît întîlnirea din campionat. Cu toţii sîntem conştienţi că nu va fi uşor, dar ne dorim enorm să ajungem în semifinale. Trebuie să ne concentrăm sută la sută şi să ne impunem, Cupa e unul din obiectivele noastre", a spus brazilianul Helder, completat de Pantilimon: "Avem amintiri destul de neplăcute de la Braşov, o echipă puternică, care cu siguranţă o să dea totul să obţină calificarea".

Seria de 16 meciuri fără înfrîngere din acest sezon e argumentul principal al bănăţenilor pentru calificare. "Avem o echipă unită, nu e nici un secret că ne merge bine", a explicat Helder.

"Nu contează cum ne vom califica, în timp regulamentar, în prelungiri sau la penalty-uri, important e să mergem mai departe"
Alex Bourceanu, mijlocaş Poli

Pregătiţi şi pentru penalty-uri
La antrenamentul de aseară, antrenorul Cosmin Contra a  exersat cu elevii săi şi loviturile de la 11 metri. Tehnicianul nu exclude varianta prelungirilor şi a penalty-urilor în meciul de astăzi, după ce în Liga 1 confruntarea cu FC Braşov s-a încheiat la egalitate, 0-0.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  10 Noiembrie 2010, 11:08

greu meci de pus la pariuri... habar nam ce sa bag.... 1x, X2...habar nam ce poate iesi....:|

Vezi toate comentariile (1)
Comentează