FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - GAZ METAN 1-0

Medieşeanul Bawab bagă frica-n ”cîini”: ”Vă batem în retur şi jucăm noi finala!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 30 martie 2012 12:28

Atacantul medieşenilor, Thaer Bawab, este încrezător în ceea ce priveşte şansele Gazului de a se califica in finala Cupei României. Fotbalistul ardelenilor a avut cea mai mare oportunitate de a puncta în Ştefan cel Mare, joi seară, cînd, în minutul 42, a reluat în forţă spre poarta lui Bălgrădean, dar "cîinii" au avut noroc cu transversala.

- Thaer, ati pierdut, 0-1, cu Dinamo chiar dacă multă vreme ati avut superioritate numerică pe teren, o repriză întreagă, cel puţin. Cum s-a întîmplat acest lucru?
- Am făcut mai multe greşeli, chiar dacă am jucat mai bine în cea de-a doua repriză şi Dinamo a profitat de aceste greşeli. Am avut însă si mult ghinion.

- Dinamo merită să plece în retur din postura de favorită a acestei duble manşe?
- E normal că Dinamo a fost considerată favorită, că este favorită, are jucători foarte buni, iar în retur pleacă şi cu prima şansă la calificare.

- Mai aveţi speranţe să vă calificaţi în finală?
- În retur aşteptăm să facem un meci bun, să înscriem, deoarece mai avem şanse. Avem speranţe să batem Dinamo şi să jucăm finala! Sînt sigur că putem asta, acesta este gîndul nostru înainte de confruntarea decisivă.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
gamyalex966
gamyalex966  •  30 Martie 2012, 19:52

Aaaa bueyy pe mediesenii astia sunt buni nu ati auzit de ei??? Baa gazatilor vedeti-va de treaba voastra k faptul ati ajuns pana in semifinale este unu dintre cele mai fru,oase lucruri kre vi sau intamplat:)))

redshow
redshow  •  30 Martie 2012, 18:21
Postat de kily pe 30 Martie 2012, 15:57

gazul a pierdut nemeritat! ar fi o finala superba medias-vaslui!

Aha ...ar fi superba finala-mica !!!

kily
kily  •  30 Martie 2012, 15:57

gazul a pierdut nemeritat! ar fi o finala superba medias-vaslui!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează