FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - STEAUA 0-0

Mircea Rednic critică Primăria Capitalei: "Stăm ca proștii și ne uităm la Arena Națională!"

Articol de - Publicat vineri, 04 martie 2016 00:00

Mircea Rednic îi critică pe cei de la Primăria Capitalei, care lasă cel mai mare stadion închis și recunoaște că gazonul din Ștefan cel Mare va arăta mult mai rău duminică.

- Domnule Rednic, un 0-0 în fața Stelei. Sunteți mulțumit de joc, de rezultat?
- Ne așteptam la un astfel de joc greu, mi-aș fi dorit mult mai mult de la acest meci. Dar nu am avut prea multe soluții în atac, Bizonul a fost gripat, iar Essombe era accidentat. Nu am vrut să risc cu el. Nu i-a fost deloc ușor Bizonului să reziste tot meciul. Chiar în ultimele 15 minute i-a fost destul de greu să mai reziste.

- Steaua a avut o bară pe final.
- Știam că o să fie un meci echilibrat și că totul se va decide la o fază fixă sau la inspirația unui jucător! A fost o partidă echilibrată. Noi pregătim toate jocurile foarte serios. Nimeni nu a riscat, ne-am propus să nu luăm gol și nu am luat, ne propuseserăm și să înscriem, am avut câteva șanse cu Rotariu, dar a fost blocat. E un scor echitabil până la urmă.

"Duminică nu-mi mai convine 0-0"

- Peste doar câteva zile urmează un alt meci, dar în campionat.
- Duminică, în campionat, o să fie cu totul altceva, în Cupă mai avem un meci și o să înscriem. Putem ajunge și la penalty-uri, deci o să fie altfel atunci. Vă dați seama că în meciul de duminică nu o să-mi convină să terminăm meciul tot 0-0! Vreau să câștigăm, mai mult, o să-mi revină și jucătorii.

- Ce ați alege între campionat și Cupa României?
- Nu pot să spun că vreau Cupa sau campionatul. Noi tratăm toate meciurile cu seriozitate, ne dorim să câștigăm toate partidele, să ne facem treaba cât mai bine!

"Gazonul o să fie mult mai rău"

- Deja s-au jucat trei meciuri Dinamo-Steaua și mai urmează cel puţin încă trei. Cum vi se pare?
- E un lucru foarte bun că se joacă Dinamo-Steaua de mai multe ori într-un sezon, pe vremea mea ca jucător prindeam doar două, trei jocuri și le pregăteam un an.

- Laurențiu Reghecampf s-a plâns de starea gazonului.
- E clar că terenul nu ne-a ajutat, au fost condiții foarte grele pentru noi. Ne dorim foarte mult să ne întoarcem pe Arena Națională, pentru că acolo ar veni și mult mai mulți suporteri alături de noi! Gândiți-vă că duminică gazonul o să fie mai greu!

- Cum vedeți situația Arenei Naționale?
- Avem un stadion de cinci stele, dar doar ne uităm la el! Avem o bijuterie de stadion și stăm ca proștii și ne uităm la el. Ăștia suntem noi, românii! Eu dacă aș fi Spania n-aș mai veni să mă duc să joc la Cluj!

"Ca să preiei o minge faci trei atingeri pe Ștefan cel Mare, o să fie alt meci duminică față de acesta. Noi am calculat să nu luăm gol, dar o să dăm duminică"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

"Îmi pare rău că nu putem juca pe Național Arena. Puteam umple acest stadion. Cu tot respectul, dar stadionul Dinamo e unul mic"
Ionuț Negoiță, patron Dinamo

"A fost interesant să privești derby-ul din cealaltă tabără. Eu sunt în tricoul lui Dinamo și dau tot ce pot pentru echipa la care sunt. Cred că putem câștiga meciul de duminică, chiar dacă Steaua are jucători buni"
Eric Bicfalvi, mijlocaș Dinamo

"Lucrul pozitiv este că nu am primit gol. Am muncit, am alergat mult. Steaua a avut momente în care a condus jocul, a avut posesia mai mult, era normal să fim mai precauți și să închidem culoarele"
Dorin Rotariu, mijlocaș Dinamo

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
valiza.epo
valiza.epo  •  04 Martie 2016, 09:59

Pai... nu va mai uitati!

dincolodenori
dincolodenori  •  04 Martie 2016, 09:16

Stadionul Dinamo este o ruina ,asa cum sunt si Ghencea si Rapid, noi suporterii va rugam sa nu le renovati,riscam sa le inchideti dupa .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează