FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  BRAŞOV - STEAUA, AZI, 20:45, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Motivul incredibil pentru care Tătăruşanu a ajuns căpitanul Stelei » Vestiarul mut!

Articol de - Publicat miercuri, 11 mai 2011 00:00 / Actualizat marti, 10 mai 2011 20:08

Goalkeeper-ului i s-a pus banderola pe braţ fiindcă era singurul care la discuţiile din vestiar comenta erorile echipei şi ale colegilor, dar şi pentru că a avut curajul să poarte un dialog cu Gigi în cabine

" Steaua are nevoie de un lider. Acesta nu e desemnat de către cineva anume, el trebuie să apară singur". Declaraţia aparţine aproape tuturor antrenorilor care s-au perindat pe la Steaua în ultimul an. Acum, banderola stă pe braţul lui Tătăruşanu, iar motivul pentru care portarul adus de la Bistriţa a ajuns să fie liderul oficial al roş-albaştrilor poate explica declinul echipei din acest sezon.

Dezvăluirea îi aparţine unuia dintre membrii staff-ului tehnic: "În decursul acestui an, de cele mai multe ori antrenorii provocau discuţii în grup sau individuale, după meciuri de regulă, pentru a vedea modul în care gîndesc şi să ne dăm seama cine e cel mai îndeptăţit să spere să poarte banderola".

Dezvăluirea nu se opreşte aici. "Singurul care deschidea gura şi putea să spună ceva coerent era Tătăruşanu. El chiar intra în discuţii detaliate atunci cînd vorbeam despre ce s-a greşit la un meci, la o fază, la un moment al jocului. Era clar cel mai dezgheţat la minte. Comparativ, Tănase nu spunea niciodată absolut nimic, la fel şi restul celor din lot".

Mai mult, la una dintre vizitele pe care Gigi Becali le-a făcut la stadion pentru a le ţine un speech jucătorilor, singurul care a ieşit din rînd şi l-a înfruntat pe patron a fost Tătăruşanu. "Ciprian a luat cuvîntul şi i-a spus lui Gigi toate problemele echipei, dar şi ce anume s-a promis din punct de vedere financiar şi jucătorii nu au încasat". Tocmai pentru că aceste lucruri s-au repetat aproape după fiecare etapă, s-a luat decizia ca Tănase să fie deposedat de banderolă şi aceasta să fie pusă pe braţul portarului.


Trofee cu Rădoi şi Ghionea lideri
Steaua a luat 3 trofee în sezoanele 2004-2005 şi 2005-2006. La acea vreme, în lotul roş-albaştrilor existau mai mulţi jucători care aveau atitudine în vestiar şi rolul de lideri. Rădoi era primul pe lista celor care purtau banderola, dar la Steaua un cuvînt foarte greu de spus mai aveau Petre Marin, Dică, Ghionea, Neaga, Goian şi Paraschiv.


5 căpitani a avut Steaua în ultimul an: Petre Marin, Nicoliţă, Bogdan Stancu, Tănase şi Tătăruşanu

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (18)
mbm
mbm  •  13 Mai 2011, 10:51

Extraordinar...ce e asa de incredibil cred ca nimeni nu intelege.De ce oare numai la noi in tara nu sunt considerati buni ca si capitani si portarii, cred ca suntem singurii de pe Terra.

myulica
myulica  •  13 Mai 2011, 02:24
Postat de guest_one pe 11 Mai 2011, 11:19

si bucurestenii nu ? :))

tin sa iti aduc la cunostinta ca Tatarusanu e bucurestean.

guest_one
guest_one  •  11 Mai 2011, 11:19
Postat de giussybaratky23 pe 11 Mai 2011, 06:48

Bravo lui! Se vede ca e ardelean. Are tupeu pozitiv si are ceva in cap. Uitati-va la Banel, Tanase...Ardelenii si oltenii sunt singurii care au ceva in cap.

si bucurestenii nu ? :))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close