FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ - ASA, ÎN TUR 0-0, AZI, 20:30, DIGI1, DOLCE1, GSP.RO

Mureșenii sunt foarte motivați pentru semifinala cu CFR Cluj din Cupă: "E meciul anului"

Astăzi va avea loc un meci de care pe care
Astăzi va avea loc un meci de care pe care

Articol de - Publicat joi, 21 aprilie 2016 00:00

Nicolas Gorobsov a mărturisit că toate energiile mureșenilor se canalizează pe partida de astăzi.

Cei de la ASA Tg. Mureș încearcă să rupă blestemul care s-a abătut asupra echipei începând cu meciul tur. Pe 2 martie, ASA și CFR Cluj au remizat la Tg. Mureș în manșa tur a semifinalei, scor 0-0.

De atunci, oaspeții de astăzi nu au mai simțit gustul victoriei, bifând în tot acest timp 4 înfrângeri și 3 remize! Mijlocașul Nicolas Gorobsov speră ca alături de echipă să salveze sezonul printr-o calificare în finală.

"E clar cel mai important meci pentru noi! Ne-am pregătit bine, am uitat rezultatul și evoluția din meciul cu Dinamo. Chiar dacă am avut puține zile pentru pregătirea meciului, sperăm să jucăm bine. Suntem obligați să marcăm și să scoatem măcar un egal dacă dorim să ne calificăm în finală. Acesta este obiectivul nostru. Mergem la Cluj să ne calificăm", a declarat mijlocașul argentinian în vârstă de 26 de ani.

Trupa lui Ciorceri nu a mai reușit să o învingă pe CFR în ultimele 4 meciuri, ultima victorie datând de pe 6 octombrie 2014, când echipa din Tg. Mureș s-a impus cu 2-0 în campionat.

"De această dată nu este obligatoriu să câștigăm, putem termina și la egalitate, dar cu goluri. Toți băieții sunt pregătiți, la capacitate maximă, pentru a juca o finală în acest sezon"
George Ciorceri, antrenor ASA Tg. Mureș

"O calificare în finală ne-ar da posibilitatea, oarecum, de a mai șterge din imaginea mai puțin plăcută cu ce s-a întâmplat în acest sezon cu ASA"
Daniel Stanciu, director sportiv ASA Tg. Mureș

cfr asa

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
teodor.muresan
teodor.muresan  •  21 Aprilie 2016, 12:57

Nici castigarea cupei nu aduce nici un avantaj niciunei echipe. Doar palmares. Sper ca echipele sa faca un meci bun si cel mai bun sa castige. Calificarea. CFR_VICTORIE.

948327571867742
Molnar Attila  •  21 Aprilie 2016, 11:35

Normal cfr ar TREBUI SA CASTIGE cu cfr2, de la Mures, dar mingea e rotunda, si avem si arbirti.Cred in CFR.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează