FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ - U CLUJ 0-0

Noul fotbal » Superioritatea pe teren nu mai e de ajutor: U Cluj a jucat 82 minute cu un jucător în plus fără să înscrie

Lemnaru a bătut penibil penalty-ul din minutul 8
Lemnaru a bătut penibil penalty-ul din minutul 8

Articol de - Publicat joi, 05 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 04 martie 2015 23:55

U a avut superioritate 82 de minute, dar n-a putut să înscrie. Devine o regulă, şi după Rapid-Viitorul: inferioritatea numerică nu contează, jucătorii nu marchează.

Fotbalul românesc sfidează logica! Viitorul nu a fost capabilă să domine un Rapid aflat în 9 oameni, aseară am mai primit o dovadă că nici un calcul nu se mai aplică în acest joc: un penalty şi o eliminare dictate în minutul 8 nu înseamnă nimic!

Cornel Ene l-a trîntit în careu pe Lemnaru, fundaşul CFR-ului a luat "roşu", atacantul de la U a ratat lovitura de pedeapsă cu o execuţie de amator. Dar era minutul 8! U nu a profitat deloc de superioritate pe parcursul următoarelor 82 de minute.

Noul antrenor, Falub, i-a lăsat pe bancă pe aproape toţi jucătorii aduşi de Ogăraru, o revoluţie în plin sezon. A mizat doar pentru ultimele 20 de minute pe Castillion, atacantul pe care U l-a prezentat drept noul Kluivert. Nu e de Caragiale, e de Jerry Seinfeld înmulţit cu zece!

Două cluburi aflate în insolvenţă, fără drept de participare în Europa, luptă pentru calificarea în finala Cupei României. Nici unul nu poate marca, nici măcar atunci cînd adversarii rămîn mai puţini, dar insolvenţa nu împiedică importul noilor Kluivert, Edgar Davids, Clarence Seedorf.

Efectele speciale trebuie să fi acaparat fotbalul adevărat! În Liga 1 şi în Cupa României, se termină 0-0 oricîţi jucători ar elimina arbitrii. Cei neeliminaţi nu-s în stare să marcheze.

"Ne doream mult să cîştigăm, dar e bun şi acest 0-0. E important că nu am primit gol pentru că vrem mult să ajungem în finală" (Raul Costin, mijlocaş U Cluj)

"Nu îmi pare rău că am rămas la Cluj. CFR mi-a dat totul şi nu puteam să plec la greu. Acest club e prea mare, nu poate dispărea peste noapte" (Ciprian Deac, mijlocaş CFR Cluj)

654057-cfr-u-0-0.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
addumi
addumi  •  05 Martie 2015, 15:35

Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: : [email protected]

ingu
ingu  •  05 Martie 2015, 11:47
Postat de valiza.epo pe 05 Martie 2015, 09:26

Ar putea slugile ciobanului, subventionate de primaria lui Boc, sa castige un meci la care adversarul nu se prezinta?! Mira-m-as...

Apropo de slugile oierului: cate victorii are frana la fcsb in ultimii 10 ani, tristule ? O fi doar coincidente?

whiteredarad
whiteredarad  •  05 Martie 2015, 11:08

Nu conteaza ca joci in 10,sau in 9 jucatori,conteaza atitudinea,conteaza cita valoare ai. Iar la Viitorul ,Gica-cu parere de rau,zic- nu-i invata fotbal modern,iar U Cluj este un sat fara stapan. Peste tot,in Romania se joaca cu 2 inchizatori defensivi,fundasii laterali nu prea trec centrul te dar,sa mai si centreze. Atacantii sint slabi. De aici meciuri cenusii,rezultate imprevizibile ( norocul,greseala de arbitru pot fi decisive) Rar se dau goluri,asta nu place,tribunele sint goale. De la antrenori pleaca dezastrul ei sint slab pregatiti,mor de frica de a fi dati afara,joaca inchis,economicos. Nici nu mai conteaza citi sint pe teren ! Fotbal urat.Faceti comparatie cu nemtii sau englezii.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează