FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC VASLUI - RAPID, AZI, 20:00, PRO TV ŞI LIVETEXT GSP.RO

Pavlovici: "Dubla asta e adevărata finală a competiţiei"

Pavlovici vrea să joace finala Cupei României cu Rapid
Pavlovici vrea să joace finala Cupei României cu Rapid

Articol de - Publicat miercuri, 28 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 28 martie 2012 13:35

Fostul vasluian şi actualul rapidist, Milos Pavlovici, a prefaţat întîlnirea din această seară din semifinalele Cupei României.

Fostul vasluian şi actualul rapidist, Milos Pavlovici, a prefaţat întîlnirea din această seară din semifinalele Cupei României.

"Îmi pare rău că nu întîlnim Vasluiul în ultimul act, ăsta era visul meu. Oricum, pentru mine, dubla asta reprezintă finala competiţie, eu aşa o văd. Cine se califica mai departe va cîştiga trofeul. Aşa cred!", a spus Pavlovici.

Preşedintele executiv Constantin Zotta a spus că în acest moment Cupa României reprezintă principalul obiectiv al giuleştenilor şi că speră ca după meciul de la Bucureşti rapidiştii să se bucure pentru calificarea în finală: "E un meci greu, întîlnim o echipă în formă, iar noi venim după o perioadă nefastă. Va fi mult mai dificil faţă de meciul din decembrie, cel din campionat. Nu contează rezultatul din această seară, cînd îmi doresc o atmosferă frumoasă, cu fotbal adevărat, important e ca după meciul de la Bucureşti noi să fim cei calificaţi. Vrem neapărat să jucăm finala!".

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (6)
akcent83
akcent83  •  30 Martie 2012, 02:47

S-a trezit betzivul de Pavlovici sa vorbeasca...ala care sterge banca de rezerve :))

rapidist_sutalasuta
rapidist_sutalasuta  •  28 Martie 2012, 17:20

Sper sa scoatem macar un egali cu goluri, Cupa a ramas principalul obiectiv, iar in campionat nu ma intereseaZa decat sa umilim din nou stelemeaua(iat un 5-1 sau ceva de genu), respectiv dinamo, iar cu cfr daca se poate sa o lasam putin mai mioale

taunul.
taunul.  •  28 Martie 2012, 16:32

Respectele mele @ viiktor - esti un suporter Adevarat! Sper sa ai dreptate si sa fie un meci curat!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează