FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - CHINDIA 5-0

Pîine şi circ » Lecţie de franceză predată Chindiei: Thomas şi Durimel au semnat cîte o ”dublă”

Thomas a izbutit aseară primele sale goluri la Dinamo
Thomas a izbutit aseară primele sale goluri la Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 01 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 31 octombrie 2013 21:20

"Cîinii" au făcut aseară meci-antrenament cu dîmboviţenii, au marcat spectaculos, au ratat şi mai şi, continuînd drumul spre îndeplinirea obiectivului, cîştigarea Cupei.

Dinamo a prins gustul victoriilor, iar meciul de aseară, cu Chindia, locul secund în Seria C6, a fost tratat ca o plimbare în parc. Dacă eroul victoriei cu Concordia, Ţucudean, a spart gheaţa în campionat, hulitul Thomas a spart patinoarul!

Atacantul francez a băgat mingea în poartă şi a fost vivace pe durata primei reprize. I-a pus un balon pe tavă şi lui Rotariu (29), dar golgeterul echipei s-a "molipsit" de la ratangiul său coleg şi n-a înscris.

Lazăr (32) a fost spectaculos, nu şi eficient. Imediat, Thomas a driblat tot, a trimis mingea spre colţul lung, însă Ghiţă a scos de pe linie. Tîrgoviştea n-a venit să facă turism în Capitală, a încercat să impresioneze, cum a fost situaţia lui Ghiţă, care a căutat colţul lung. "A fost sau n-a fost gol?", s-au întrebat spectatorii la reuşita lui Durimel de 2-0. Asistentul Dumitru a validat golul, "centralul" a dus mingea la centru.

Cine vine-n "Groapă", fără cinci nu scapă!
Cosmin Anton (47) l-a încercat pe Bălgrădean de la 18 metri. Thomas a rămas individualist, ar fi nevoie de o minge doar pentru el. Matei (50) i-a înşirat pe aţă pe adversari, Rotariu s-a complicat şi a fost blocat.

Joel (53) a făcut-o iar de băcănie: a vrut să facă artă, să dribleze, şi-a atras injurii, iar, pentru că un adversar a respins de pe linie! Lazăr a înscris spectaculos, 3-0, după care l-a mai spălat de păcate pe Thomas, care a semnat o dublă personală: 4-0!

Cu oaspeţii groggy, cu apetit insaţiabil în atac, Stoican şi-a permis să-l verifice pe Rotariu ca vîrf împins şi să-l debuteze în fotbalul mare pe fundaşul Nedelcearu, de 17 ani. Adrian Grigore (80) era să dea golul de onoare, "Pufi" s-a întins bine.

Durimel a punctat din nou şi face concurenţă atacanţilor, iar fanii au rememorat, cîntînd, hit-ul: "Cine vine-n «Groapă», fără cinci nu scapă!".

"Sînt foarte mulţumit de joc şi rezultat, dar trebuie să rămînem modeşti. Mă bucură evoluţia lui Thomas. E un jucător bun. Exersează mereu după antrenamente şi sînt convins că va juca din ce în ce mai bine" ( Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

"Nu ne aşteptam la o asemenea diferenţă. Sper ca Joel să nu se oprească aici. Cît timp nu vom sta cu nasul pe sus, atunci vom putea ajunge cît mai departe în cupă. Sper să jucăm finala!" (Dorin Rotariu, mijlocaş Dinamo)

"Continuăm drumul în Cupă, vrem trofeul! Suporterii au fost fantastici" (Alexandru Curtean, mijlocaş Dinamo)

593143-dinamo-chindia-5-0.jpg

ALTE ŞTIRI:

Război total Chirilă - Dinu
Antrenorul Chiajnei, Ionuţ Chirilă, a lovit ieri Dinamo şi pe Cornel Dinu: "Am fost chemat în 2011 la Dinamo, dar s-a dus Dinu şi s-a plîns trei ore în genunchi la Nicolae Badea să nu fiu eu pus antrenor, din ura pe care o are faţă de mine. Nu vreau să mai aud de Dinamo vreodată. Îi plătesc eu contravaloarea salariului în Ştefan cel Mare".

Replica lui Mister: "E adevărat că domnii Badea şi Borcea îi pregătiseră lui Chirilă un rol sub cupola circului, doar cu scălămbăieli ca să sperie copiii năstruşnici. Nu are nici măcar valoarea virgulelor din textele lui taică-su! El e un pantofar, vinde încălţări false".

Inbox
- Dănciulescu n-a prins nici aseară lotul de 18! "Rămîne un om important pentru noi. Se pregăteşte mereu la intensitate maximă", a comentat Cristi Bobar. Atacantul e la al treilea meci oficial în care stă doar lîngă banca de rezerve.
- Aproximativ 400 de ultraşi ai Chindiei au sosit aseară în Ştefan cel Mare, echipaţi cu steaguri roş-albastre, fiind luaţi în colimator de fanii dinamovişti.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
eucutine
eucutine  •  01 Noiembrie 2013, 10:31

cu toate golurile marcate in fata unei echipe de liga a treia, repet ce am spus acum cateva zile: tatu (alta cazatura) pare fotbalist adevarat pe langa caricatura joel.

cik.ro4
cik.ro4  •  01 Noiembrie 2013, 10:20

Durimel asta, o sa ajunga la Barcelona. Blogul meu-> cik.ro

Vezi toate comentariile (2)
Comentează