FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - STEAUA, 20:30 GSP.RO, DIGI, DOLCE, PROTV

Poate fi seara lor! 6 jucători pe care trebuie să îi urmărești în derby-ul Dinamo - Steaua

Gnohere este golgeterul lui Dinamo, cu 9 goluri în Liga 1
Gnohere este golgeterul lui Dinamo, cu 9 goluri în Liga 1

Articol de - Publicat joi, 03 martie 2016 15:08

Astăzi, Dinamo și Steaua se vor duela în manșa tur a semifinalelor Cupei României. Meciul va începe la ora 20:30 și va fi în direct pe Digi, Dolce, ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Un astfel de meci este ocazia perfectă pentru fiecare jucător pentru a ieși în evidență și a impresiona atât suporterii, cât și scouterii prezenți la meci.

Ambele formații au jucători importanți, care pot decide oricând soarta partidei, iar GSP.RO îți prezintă 6 fotbaliști pe care trebuie să stai cu ochii în duelul din această seară.

1. Dorin Rotariu

Rotariu dă semne că devine un jucător de bază la Dinamo și că revine la forma de acum 2 sezoane, când Manchester United se interesa de el.

Roti, care a fost și căpitan în unele meciuri, a marcat etapa trecută cu Astra și apare de multe ori la finalizare, aducând un plus ofensivei "câinilor". În plus, mijlocașul de bandă produce foarte multe ocazii și își pune în valoare colegii.

2. Nicușor Stanciu

Stanciu este clar cel mai bun jucător al Stelei, fiind și golgeterul echipei, cu 10 goluri. În această seară sunt șanse ca Reghe să îl menajeze pe mijlocaș, dar acesta poate să apară pe teren în repriza a doua.

Stanciu este într-o formă foarte bună și marchează des, atât din careu cât și din afara lui, și nu are nevoie de multe ocazii pentru a se face remarcat.  În plus, decarul Stelei i-ar putea pune probleme lui Cerniauskas și din lovituri libere, pe care le execută foarte bine.

3. Ionuț Nedelcearu

Tânărul jucător al lui Dinamo a devenit om de bază în acest sezon, iar pentru meciul de diseară Rednic vrea să îl folosească pe postul de mijlocaș la închidere. Astfel, jucătorul va face pereche cu Anton și va trebui să stopeze acțiunile ofensive ale Stelei, dar și să ajute construcția echipei.

Nedelcearu își poate face simțită prezența și la fazele fixe, atât cele ofensive cât și cele defensive, fiind un jucător înalt și puternic.

4. Ciprian Marica

La fel ca Stanciu, nici Marica nu este anunțat titular, dar poate fi introdus pe parcurs. La experiența pe care o are, atacantul de 30 de ani nu are nevoie decât de o mică neatenție a defensivei dinamoviste pentru a marca. Chiar dacă nu a înscris niciun gol oficial pentru Steaua, Marica poate sparge gheața în orice moment, chiar în fața echipei la care a crescut.

Fiind fost jucător al lui Dinamo, va fi interesant de văzut modul în care Marica va evolua împotriva "câinilor" și modul în care suporterii lui Dinamo vor reacționa la adresa acestuia.

5. Alex Chipciu

Chiar dacă trece printr-o formă slabă, Chipciu rămâne un jucător valoros, care poate oricând să tranșeze derby-ul în favoarea Stelei. Deși apare în dese rânduri la finalizare, mijlocașul nu reușește să marcheze, dovedind că probleme sale sunt de natură psihică, nu datorate lipsei de valoare.

Un meci cu Dinamo este momentul perfect pentru Chipciu de a scăpa de forma slabă și a-i face pe suporterii roș-albaștrilor să revină la sentimente mai bune față de el.

6. Harlem Gnohere

Golgeterul lui Dinamo a marcat golul trei în derby-ul din returul Ligii 1, scor 3-1, și este cel mai periculos jucător al "câinilor". Atacantul francez are un fizic puternic și protejează bine mingea, putând să joace rolul unui pivot. În plus, Gnohere își face foarte bine datoria de atacant, marcând de 9 ori în Liga 1 și fiind mereu un pericol pentru defensivele adverse.

Echipe probabile Dinamo - Steaua:

Dinamo: Cerniauskas - Hanca, Mevlja, Puljici, Olteanu - Anton, Nedelcearu - Rotariu, Bicfalvi, Palici - Gnohere

Steaua: Niță - Enache, Tamaș, Papp, Momcilovici - Muniru, Filip - Popa, Chipciu, Hamroun - Tade

Citește și: Aici stă Derby-ul! 5 dueluri-cheie care pot arunca în aer Dinamo - Steaua!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
satyricon
satyricon  •  03 Martie 2016, 18:54

De la Steaua cred ca nu va juca nici unul dintre ei.

lapusneanul
lapusneanul  •  03 Martie 2016, 18:30

baaaaa, scoateti articolul, nu mai e de actualitate...marica nu e in lot ...:).

gerulozaurus
gerulozaurus  •  03 Martie 2016, 18:21
Postat de drdr3 pe 03 Martie 2016, 17:13

nu inteleg de ce menajeaza reghe titularii atata timp cat tot cu dinamo va juca urmatorul meci. dinamo vad ca joaca cu primul 11... stelistii obosesc si aia nu sau cum?

ppentru ca nu=i asa de important acest meci precum cel din play off

Vezi toate comentariile (10)
Comentează