FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - DINAMO, JOI, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Povestiri din "şcoala vieţii" » Dinamo visează la un nou penalty al lui Dragoş Grigore în semifinala cu Steaua

Fază din ultimul Derby:
Fază din ultimul Derby: "scărița" lui Grigore e sesizată tîrziu de Tătărușanu, scorul devine 0-1

Articol de , - Publicat miercuri, 26 martie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 26 martie 2014 09:38

Stoican le va ţine azi un discurs motivaţional jucătorilor. Fanii au venit, aseară, să-i încurajeze pe jucători, dar i-au şi criticat.

Dimineaţă, Bilinski a vîndut bilete pentru a atrage fanii la derby. După-amiază, videoclipul "cîinilor" a fost prezentat publicului prin intermediul site-ului oficial şi al media. Seara, echipa s-a antrenat în Ştefan cel Mare, în faţa a cîteva zeci de suporteri, care le-au cerut jucătorilor să bată marea rivală pentru a se uita neîmplinirile din campionat.

Şefii au venit cu ideea "motivatoare" ca fanii să vină la arenă să discute cu jucătorii. Doar că unii dintre fotbalişti, printre care şi Matei, au fost iar apostrofaţi de către ultraşi!

Astăzi şi mîine, Stoican le va ţine un discurs motivaţional elevilor săi, aşa cum s-a întîmplat şi înaintea partidei de campionat, 1-1 în Ghencea. "Nu mă iau după filme, după actori, mă folosesc de «şcoala vieţii» mele. Iau fragmente din experienţele mele şi le povestesc băieţilor. Sînt chestii de viaţă, nu telenovele. Dacă pui suflet, ca-n orice, prinde!", a dezvăluit Flavius pentru GSP.

Cum va juca Dinamo pe Naţional Arena mîine seară? "Frumos! Vom face presing, sper să marcăm goluri. Nu mă interesează cum se marchează, important e să dăm noi gol. Să dea Dumnezeu să avem penalty, să-l execute Dragoş Grigore cum vrea el, doar să treacă de linia porţii! El e cel mai bun executant de penalty-uri din România", a comentat Stoican.

"Noi nu mai avem nevoie de nici un stimulent la momentul acesta, stimulentul este să ajungem în finala Cupei României" (Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

"Steaua are jucători ce pot face diferenţa, dar îi va fi greu cu noi. Am demonstrat şi-n campionat că îi putem face faţă" (Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
14mai1948
14mai1948  •  26 Martie 2014, 18:22

Member associations - Romania - News – UEFA.com www.uefa.com "We will be able to realise the dream of the whole Dinamo community next year," pledged coach Flavius Stoican with FC Dinamo Buc

14mai1948
14mai1948  •  26 Martie 2014, 18:19
Postat de vasy86le pe 26 Martie 2014, 15:32

Cine sunt aia de la uefa ma? daca nu scrie valahul, degeaba :)) Am vazut dimineata articolul in care ne lauda Uefa si era unu care zicea ca nu e adevarat, ca articolul e scris de nu stiu cine din imaginatie proprie, astia nici cu dovada in fata nu cred.

Comentariul tău...httt.www uefa.com/memberassociations/association=rou/news/newsid=2078353.html

14mai1948
14mai1948  •  26 Martie 2014, 18:16
Postat de vasy86le pe 26 Martie 2014, 15:32

Cine sunt aia de la uefa ma? daca nu scrie valahul, degeaba :)) Am vazut dimineata articolul in care ne lauda Uefa si era unu care zicea ca nu e adevarat, ca articolul e scris de nu stiu cine din imaginatie proprie, astia nici cu dovada in fata nu cred.

htttwwwuefa.com/memberassociations/association=rou/news/newsid=2078353.html

Vezi toate comentariile (26)
Comentează