FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSU CRAIOVA - OȚELUL GALAȚI 0-1

Ivaylo Petev, descumpănit după eliminarea Craiovei din Cupa României: „Asta e realitatea”

Ivaylo Petev (48 de ani), tehnicianul Craiovei,, a oferit prima reacție după eliminarea surprinzătoare din „sferturile” Cupei României Betano în fața Oțelului, scor 0-1, după prelungiri.
Ivaylo Petev (48 de ani), tehnicianul Craiovei,, a oferit prima reacție după eliminarea surprinzătoare din „sferturile” Cupei României Betano în fața Oțelului, scor 0-1, după prelungiri.

Articol de - Publicat joi, 04 aprilie 2024 23:15 / Actualizat joi, 04 aprilie 2024 23:26

Universitatea Craiova - Oțelul Galați 0-1 (d.p). Ivaylo Petev (48 de ani), tehnicianul oltenilor, a oferit prima reacție după eliminarea surprinzătoare din „sferturile” Cupei României Betano.

Antrenorul bulgar a explicat faptul că echipa sa nu și-a creat atât de multe ocazii de a marca precum și-a dorit. El a precizat faptul că diferența s-a făcut din cauza greșelii pe care elevii săi au comis-o în prelungiri, la golul înscris de Lameira.

Despre accidentarea lui Mitriță a precizat faptul că va afla vineri un verdict. Acesta a fost înlocuit de Koljic în prima repriză de prelungiri și ar putea rata derby-ul cu FCSB.

Eugen Trică, noul antrenor al lui FCU Craiova. Nicolo Napoli, reconvertit ca director tehnic
FCU Craiova
Eugen Trică, noul antrenor al lui FCU Craiova. Nicolo Napoli, reconvertit ca director tehnic

Ivaylo Petev, după eliminarea Craiovei din Cupa României: „Nu am meritat să ne calificăm”

„În general, ne-am creat foarte puține situații de gol. Am avut una sau două ocazii. Am făcut o greșeală în prelungiri care ne-a costat. Probabil nu am meritat să ne calificăm.

Asta e realitatea. Nu putem să dăm timpul înapoi. Jucătorii au luptat, dar am oferit foarte puțin în plan ofensiv. Nu cred că am subestimat-o pe Oțelul.

Probabil că după aceste meciuri fără înfrângere a rămas în mintea jucătorilor ideea că poate fi mai ușor pe viitor, dar noi suntem vinovați pentru acest eșec. Am avut doi fundași cu care am vrut să atacăm. Am creat câteva ocazii. Am avut o singură ocazie clară, dar mi-aș fi dorit să avem mai multe. Trebuie să dăm merit Oțelului că s-a apărat foarte bine.

Nu știu cât de gravă e accidentarea lui Mitriță. Mâine va fi mai clar. O să vedem cine va putea juca cu FCSB. De ce să îmi fie frică? Și ei sunt 11, și noi suntem 11. Mai sunt multe meciuri, nu-l văd ca pe o finală de titlu”, a explicat Petev, la Prima Sport.

Match Quiz FCSB - Universitatea Craiova

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Universitatea Craiova și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Gică Popescu: "Dacă FCSB va câștiga cu Universitatea Craiova, nu mai poate pierde titlul de campioană"

Citește și alte știri:

Se știe arbitrul de la FCSB - Universitatea Craiova » Roș-albaștrii, amintiri neplăcute de la ultimul derby fluierat de „central”
FCSB - UNIVERSITATEA CRAIOVA
Se știe arbitrul de la FCSB - Universitatea Craiova » Roș-albaștrii, amintiri neplăcute de la ultimul derby fluierat de „central”
Experiment în meciul decisiv » Cum vrea Gigi Becali să tranșeze lupta la titlu cu Universitatea Craiova
FCSB
Experiment în meciul decisiv » Cum vrea Gigi Becali să tranșeze lupta la titlu cu Universitatea Craiova

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (11)
danucv
danucv  •  05 Aprilie 2024, 14:55

Ireal ce se intampla la Craiova ! Mereu cei mai buni antrenori sunt predecesorii !! Cand era Ouzounidis il regretam pe Bergodi, cand era Reghe, il regretam pe Ouzounidis (cu care am castigat 2 trofee, sa nu uitam), dupa ce a venit Radoi, il regretam pe Reghe (primul mandat), cand a fost Neagoe, il regretam pe Radoi, acum a venit bulgarul, il regretam pe Neagoe (care a ratat tot)...Incredibil ce incompetenti sunt la clubul asta !!

doubleti
doubleti  •  05 Aprilie 2024, 12:30

Rotaru este cel mai mare fraier daca-l mai tine pe bulgar. Chiar daca castiga duminica, ceea ce este imposibil tinand cont ca cei mai buni jucatori nu vor juca (Bancu, Screciu si Mitrita), el tot trebuie dat afara pentru ca a ratat singurul obiectiv pe care Rotaru l-a sustinut constant: castigarea Cupei Romaniei. Deci obiectiv ratat, afara cu bulgarul. Echipa nu joaca absolut nimic, victoriile au fost intamplatoare, pe fondul unor ambitii a catorva jucatori, nu pe fondul unui joc consistent. De cand a venit bulgarul, nu am vazut un meci cap-coada in care sa jucam bine. Am avut doar momente de joc bun, in rest joc la intamplator si fara consistenta. Daca mai vrea sa obtina ceva, locul 2 macar, Rotaru ar trebui ca luni, indiferent de rezultat, sa-l dea afara pe bulgar si sa aduca un antrenor bun, poate chiar pe Sumudica. Pana nu revenim la fotbalul spectacol din vremea lui Multumescu sau Mangia, nu mai are rost sa vorbim despre fotbal la UNIVERSITATEA CRAIOVA. UNIVERSITATEA CRAIOVA a fost un etalon in fotbalul romanesc in ceea ce priveste spectacolul, determinarea, ambitia. Ceea ce se intampla acum la echipa este total opus. Sper ca Rotaru sa se trezeasca in cel de-al 1000-lea ceas si sa ia decizia buna.

tristan
tristan  •  05 Aprilie 2024, 11:51
Postat de Criss54 pe 05 Aprilie 2024, 06:49

Auzi la bulgarul ăsta: ,,chiar dacă pierdem meciul cu FCSB, mai sunt multe meciuri de jucat, nu e ca o finală de titlu"! Băi ,,deșteptule" FCSB se duce la 11 puncte de Craiova, iar tu ar trebui să îți dai demisia fiindcă nici măcar nu ai luat cupa, iar echipa asta nu are nici o idee de joc, stă într-un singur jucător(Mitriță), dacă ăsta e obosit sau nu are chef de joc, echipa e ,,zero barat"!

Poți să aduci pe cine vrei la Craiova și nu vor urca mai sus de locul 2

Vezi toate comentariile (11)
Comentează