FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Dan Petrescu, explicații pentru revenirea la CFR: „Cred că toată lumea știe. Ăsta e obiectivul”

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de - Publicat marti, 30 aprilie 2024 18:25 / Actualizat marti, 30 aprilie 2024 19:17

Dan Petrescu (56 de ani) a oferit primele declarații după revenirea la CFR Cluj, echipă la cârma căreia a ajuns pentru a patra oară.

Liber de contract după despărțirea de sud-coreenii de la Jeonbuk, Dan Petrescu a revenit în Superligă, la CFR Cluj, clubul pe care l-a făcut de 4 ori campion din 2018 încoace.

Anunț MAJOR dinspre FCSB: „Până în septembrie jucăm în Ghencea! O spun, chiar dacă se supără MM”
FCSB
Anunț MAJOR dinspre FCSB: „Până în septembrie jucăm în Ghencea! O spun, chiar dacă se supără MM”

Pe termen scurt, „Bursucul” are ca obiectiv ghidarea echipei către un loc pe podium. Locul 2 asigură prezența în preliminariile Conference League, locul 3 duce la un baraj cu cea mai bună echipă din play-out. Sezonul viitor, ambițiile sunt chiar mai mari: clujenii vor să câștige din nou titlul după o pauză de 2 ani.

Între timp, Dan Petrescu a oferit primele declarații după ce a revenit oficial în Gruia.

VIDEO. Dan Petrescu: „Toată lumea știe de ce m-am întors: vreau să câștigăm campionatul!”

„Mă simt excelent, îmi pare foarte bine că m-am întors. Tot timpul m-am simțit foarte bine aici, iar atunci când am plecat am spus că sigur mă voi întoarce. Sper să facem iar treabă împreună cu echipa. Mi-a fost dor de toată lumea, de oraș, de prietenii de aici, de jucători, de fani, de toată lumea.

Cred că toată lumea știe de ce m-am întors. Avem un singur obiectiv, foarte clar, câștigarea campionatului. În aceste momente trebuie să ne gândim la meciurile rămase, apoi să facem planul pentru sezonul următor”, a afirmat Dan Petrescu.

El a prefațat și lupta pentru locurile 2-3. Momentan, CFR este a treia, cu 37 de puncte, la fel de multe precum Universitatea Craiova și două peste Farul.

„Sunt 3 echipe care luptă pentru locurile 2-3. Una dintre ele este CFR. Trebuie să luptăm până la final. În opinia mea, cei care au fost aici au făcut treabă foarte bună. Au fost multe schimbări, iar rezultatele pe măsură.

Sper să-i ajut cu experiența mea. Nu am timp să schimb prea multe, să fac miracole, dar îmi doresc să joace cu același spirit de la ultimele două meciuri, pe care le-au și câștigat datorită spiritului fantastic de echipă. Sper să mențină acest spirit”, a afirmat Petrescu.

Dan Petrescu: „Jucătorii să-mi demonstreze că vor să rămână!”

„Bursucul” le-a transmis un mesaj și jucătorilor din lot. El îi va urmări atent în acest final de sezon și le promite că îi va evalua obiectiv. Totul e să arate că-și doresc să continue la CFR:

„Voi vorbi astăzi cu cei care au condus echipa în ultimul timp, Dican și Ovidiu, iar zilele următoare îi voi urmări la antrenamente pe jucători, să-mi fac o idee mai clară.

Toți jucătorii trebuie să știe că nu au postul asigurat. În același timp, cei care termină contractul să nu creadă că nu mă gândesc să-i semnez dacă dovedesc că vor să joace la CFR. Jucătorii trebuie să-mi demonstreze în aceste 3 meciuri că vor într-adevăr să rămână la CFR”.

Citește tot din Superligă:

Rusescu, despre 5 transferuri vehiculate la FCSB: „Lotul trebuie să fie gata până la meciul verii”
FCSB
Rusescu, despre 5 transferuri vehiculate la FCSB: „Lotul trebuie să fie gata până la meciul verii”
„Nu înțeleg nimic” » Bogdan Lobonț, desființat de „mentorul” care l-a adus pe interimar în Giulești
RAPID
„Nu înțeleg nimic” » Bogdan Lobonț, desființat de „mentorul” care l-a adus pe interimar în Giulești

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (32)
VardyParty
VardyParty  •  02 Mai 2024, 06:35
Postat de VanBasten2000 pe 01 Mai 2024, 18:57

Fix la asta ma gandeam si eu. Ca Liverpool e mai pe stilul tzaca-paca al lui Gigi. Iar Gigi e peste Klopp la ora actuala. Daca avea un impresar bun, nea Gigi era de mult in Premier League. Dar niciodata nu e prea tarziu.

Jamie Vardy has: - Won the Championship - Pulled off the great escape - Won the PL title - Got to the CL quarter finals - Won the FA cup, - Won the community shield - Scored over 100 PL goals - Got relegated and won the Championship AGAIN All in the same time that Harry Kane has won nothing.

VanBasten2000
VanBasten2000  •  01 Mai 2024, 18:57
Postat de BindenDanDat pe 01 Mai 2024, 00:50

Si acum in al doilea rand: sa nu crezi ca nu mi-am pus si eu problema asta. Ba l-am sunat si pe Nea Ovi; "vara nu-i ca iarna." Sincer, Bastenitos, la United nu cred ca ar face fatsa. Prea multe mancatorii interne, prea multe statui de sters de praf. Parca nici clubul nu se ridica la valoarea lu' Nea Gigi. Pe de alta parte insa, la Liverpool ar face fatsa cu brio! Nu mai zic dacă îl implica si pe Lutsoo - dar nu-i obligatoriu. Chiar si Nea Ovi a fost clar aici, "una-i una, alta-i alta".

Fix la asta ma gandeam si eu. Ca Liverpool e mai pe stilul tzaca-paca al lui Gigi. Iar Gigi e peste Klopp la ora actuala. Daca avea un impresar bun, nea Gigi era de mult in Premier League. Dar niciodata nu e prea tarziu.

VanBasten2000
VanBasten2000  •  01 Mai 2024, 18:54
Postat de BindenDanDat pe 01 Mai 2024, 00:45

In primul rand, you've heard it here first: LEICESTER hero Jamie Vardy WILL play in the Prem next season — after agreeing a new one-year deal. The out-of-contract striker, 37, is being rewarded for firing the Foxes to the Championship title with two goals in Monday’s 3-0 win at Preston. Boooooon.

Numai vesti bune.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează