FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - CFR CLUJ 2-2 (4-5 D.PEN.)

Rednic despre penalty-ul ratat de Rotariu: ”El a vrut să bată ultimul". S-a luat de Negoiță: "Nu știu dacă plec, vedem"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 mai 2016 01:15

Mircea Rednic, antrenorul celor de la Dinamo, a dezvăluit că Dorin Rotariu a cerut să execute ultimul penalty pentru echipa sa în finala Cupei României cu CFR.

Mijlocașul a ratat însă, iar clujenii au câștigat trofeul după 2-2 la finalul prelungirilor și 5-4 la penalty-uri.

”Am analizat penalty-urile lui Marc. S-a dus de cinci ori în stânga, iar acolo a tras Rotariu. El a cerut să bată ultimul. M-am bucurat că a vrut, pentru că alții nu și-au dorit să bată”, a spus Mircea Rednic la DigiSport.

”Nu știu dacă plec. O să vedem în zilele următoare. A rămas să ne vedem luni. Mă bucur că fanii mi-au strigat numele, înseamnă că apreciază ce am făcut eu aici”
Rednic despre despărțirea lui Dinamo

Tehnicianul crede că elevii săi puteau fi mai atenți la fazele care au dus la golurile lui CFR: ”E trist că am avut acest meci după o perioadă grea pentru noi. Nu pot decât să îi felicit pe jucătorii mei. Probabil că diferența au făcut-o șansa și experiența.

Puteam evita golurile primite. S-a făcut un fault aiurea când ne-au egalat. Am avut 2-3 ocazii de înscrie în prelungiri, puteam termina meciul. La penalty-uri e loterie, ei au dat 5, noi am ratat unul”.

De asemenea, Rednic s-a declarat dezamăgit de campania de achiziții din iarnă, din cauza politicii impuse de Negoiță. "În iarnă am adus jucători cu salarii mici, noi aveam nevoie de 2-3 jucători și de un portar pentru a avea concurență pentru Cerniauskas", a adăugat tehnicianul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (59)
zecs93
zecs93  •  18 Mai 2016, 18:04
Postat de tonyys pe 18 Mai 2016, 07:27

Stoican cu o echipa mai slaba a castigat cupa si a terminat pe 4.

ce cupa a castigat ma stoican ? cupa danone nino-nino-danonino ?? Iar locu 4 la prins conjunctural, in urma unor meciuri de iti venea sa vomiti si castigate doar cu 1-0 chinuit !!! Plus de asta, Stoican fata de Rednic nu a prins play-off si play-outt, ca daca o luam pe sezonu regulat,Dinamo a terminat pe locu 2 la doar 1 punct de ASTRA GIURGIU. Nu am sa uit meciu de la Giurgiu 1-1 gol bulanos marcat de astra dupa o deviere a lui MARC in proprie poarta !!! La pauza Dinamo era campioana ca conduceam cu 1-0 daca nu ar fi fost sistemu asta play-off si play-outt !!!

polistul68
polistul68  •  18 Mai 2016, 14:13
Postat de vasy86le pe 18 Mai 2016, 12:24

Mie nu imi pare rau pt trofeul in sine, imi pare rau ca echipa nu a castigat trofeul pt Patrick..Rotariu mai trebuie sa lucreze la atitudine, nu bati un penalty la misto cum a facut el, trebuie sa te concentrezi, sa iti dai silinta.

Nu cred ca a batut la misto..a batut rau, portarul a avut noroc....uita-te la fata lui cit de ingindurat si abatut era cind mergea spre minge....eu cred ca mai bine nu era lasat sa bata, era clar ca e apasat de importanta momentului.

liviu.neagoe
liviu.neagoe  •  18 Mai 2016, 14:06

Dumnezeu nu bate cu paru', asa se-ntampla cand ai ca unic obiectiv sa-i faci pe ceilalti sa sufere, ma refer la a face orice, sa nu ia Steaua campionatul, cu ei esti leu, iar cu ceilalti mielusel...

Vezi toate comentariile (59)
Comentează