FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  RAPID - OLIMPIA SATU MARE 6-0

Renegaţii se cer titulari » Ioniţă şi Renan au rezolvat calificarea Rapidului în "optimile" Cupei

Renan Silva a fost jucătorul meciului, el reuşind o triplă de efect
Renan Silva a fost jucătorul meciului, el reuşind o triplă de efect

Articol de - Publicat vineri, 28 septembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 27 septembrie 2012 22:29

Rapidul a făcut scor cu Olimpia Satu Mare, într-un meci în care Ioniţă, Renan şi Ciolacu, fotbalişti ce pînă acum n-au prea evoluat, au arătat o mare poftă de joc.

Sabău a mizat aseară pe o echipă din care au făcut parte toţi indezirabilii ce n-au ajuns la formaţia secundă: Ilijoski, M. Roman, lotul petrecăreţilor format din Bozovici, Renan şi Glauber, dar şi Ioniţă, fotbalist ce pînă acum n-a fost pus la punct cu pregătirea fizică. După 25 de minute sterile, el a fost cel care a ieşit la rampă, reuşind "dubla" în doar 6 minute, un gol mai frumos decît celălalt.

Mai multe poze!

Execuţia serii i-a aparţinut însă lui Renan, care în minutul 35 a prins un şut superb de la 30 de metri, la care Şuta a fost doar spectator în timp ce tabela arăta 3-0.

Brazilianul a vrut să repete execuţia după pauză, n-a reuşit, însă portarul oaspeţilor îi luase frica şi a scăpat pe sub el mingea în plasă (55). Sud-americanul l-a mai învins o dată pe nefericitul goalkeeper, tot cu un şut la firul ierbii (72), iar Ciolacu a găsit vinclul, după o ratare a lui Ilijoski (75). 6-0 şi rapidiştii şi-au mai îndulcit fanii după eşecul amar împotriva Stelei.

Rapidul merge în "optimi", eliminînd totuşi o formaţie din Liga a III-a, care a făcut 10 ore cu autocarul şi care a reuşit să-şi creeze două ocazii bune de gol, cîte una pe repriză, salvate de Albuţ. În plus, în prelungiri, Olimpia a irosit şi un penalty.

"Viitorul suna bine la Rapid, se vede asta. E un jucător care mi-a plăcut mai mult decît Renan, numele lui e Alexandru Coman" (George Copos, patron Rapid)

"Sînt foarte fericit că la debutul meu oficial am reuşit să marchez de trei ori. Am aşteptat cu nerăbdare să joc, am muncit, îi mulţumesc lui Sabău că m-a încurajat!" (Renan Silva, mijlocaş Rapid)

"Mă bucur că am revenit la Rapid şi că am înscris. O să mă pregătesc din ce în ce mai bine. Vom lua fiecare meci din campionat în parte şi la final vom vedea unde vom fi" (Alexandru Ioniţă, atacant Rapid)

"Aveam nevoie de această victorie pentru a ne reface moralul după meciul cu Steaua. Trebuie să devenim puternici şi ambiţioşi şi să învăţăm din greşeli. E ruşinos ce se întîmplă în fotbalul românesc, dar nimeni nu face nimic! Totul pleacă de la conducători!" (Ovidiu Sabău, antrenor Rapid)

"Ce s-a întîmplat pe Arena Naţională a fost o ruşine. Observatorul şi arbitrul trebuiau să oprească meciul. A fost o ruşine totul" (George Copos, patron Rapid)

Rapid - Olimpia Satu Mare 6-0
Au marcat: Al. Ioniţă (25, 31), Renan Silva (35, 55, 72), Ciolacu (75)

Rapid: Albuţ - Wallace, N. Grigore, Glauber (D. Goga, 46), Bozovici (Milisavljevici, 59) - Al. Coman - M. Roman, Renan Silva, Grigorie - Ilijoski, Al. Ioniţă (Ciolacu, 59). Antrenor: Ovidiu Sabău

Olimpia Satu Mare: Şuta - Flavian, Micaş, Iuhaş, Homorozan - Villand, M. Pop - Ghiriti (Gavrilescu, 26), P. Dragoş (Dănilă, 70), Molnar - Feier (V. Marius, 46). Antrenor: Tiberiu Csik.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
arty_xd
arty_xd  •  30 Septembrie 2012, 08:50

si ca antrenor, Un Marian Rada principal si un Pancu secund, sau invers ! Sa o asteptam si pe asta, sa nu uitam ca Rada de cate ori a fost pus, de atatea ori sa descurcat !

arty_xd
arty_xd  •  30 Septembrie 2012, 08:48

Sper sa nu-l mai vad pe Surdu in atac. Sa joace la mijloc cu Herea-Codrea-Texeira sau Grigorie-Codrea-Texeira, si mai in fata cu Renan-Ionita-Pancu Cred ca ar fi o solutie :)

chivu88
chivu88  •  28 Septembrie 2012, 17:21

De cand ma stiu nu am vazut un Rapid mai slab de cand a venit pocnitoarea asta zisa antrenor!Unde ii gasesti mai Coposica pe toti repetentii astia frate?Pt. ce mai ti jucatori ca Marele Mucles Domnu Surdu l-ai adus si pe obositu ala de Codrea care a zis cred ca saru-mana la cati bani i-ai dat!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează