FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - RAPID, AZI, ORA 21.00, ÎN DIRECT PE PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Rivalele din această seară joacă tare pe piaţa transferurilor » Scutaru şi Axente sînt "cîini"! Rapid i-a luat pe Monroy şi Villadsen

Cele patru transferuri realizate ieri de rapidişti şi dinamovişti
Cele patru transferuri realizate ieri de rapidişti şi dinamovişti

Articol de - Publicat miercuri, 23 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 22 mai 2012 23:33

Dinamo a semnat aseară contracte pe cîte 5 sezoane cu cei doi fotbalişti, Poli urmînd să deţină procente dintr-un viitor transfer.

Roş-albii nu au rămas impasibili la campania de achiziţii în forţă începută de Steaua şi aseară au reuşit să perfecteze primele transferuri. Cristian Scutaru şi Mircea Axente, ambii de la Poli Timişoara, au semnat pe cîte cinci ani, bănăţenii păstrînd procente dintr-un viitor transfer. "Amîndoi şi-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract şi, decît să-i pierdem gratis, am preferat să încasăm ceva la un ulterior transfer", au explicat oficialii timişoreni.

Scutaru este fundaş central sau dreapta, are 25 de ani şi a bifat 14 prezenţe şi un gol în acest sezon. Axente, tot 25 de ani, e atacant şi a fost golgeterul Timişoarei în acest sezon de Liga a 2-a, cu 8 goluri în 24 de meciuri.

800.000 de euro e cota de piaţă a lui Axente, conform site-ului specializat transfermarkt.de. Scutaru are o cotă de 650.000 de euro

Rapid şi-a luat doi "moldoveni" pe 300.000 E

Giuleştenii au obţinut semnăturile lui Monroy şi Villadsen, de la Ceahlăul.

Pentru a-l convinge pe Petre Grigoraş să accepte oferta sa, George Copos a parafat ieri primele transferuri din intersezon. Patronul din Grant a bătut cu palma cu Gheorghe Ştefan, patronul Ceahlăului, pentru Aitor Monroy (24 de ani) şi Thomas Villadsen (27 de ani)!

Primul e spaniol şi evoluează pe postul de mijlocaş central, bifînd 31 de partide pentru nemţeni în acest sezon. Portarul danez, deşi a impresionat în primul său an la Ceahlăul, vine în Grant într-un moment în care îşi pierduse locul de titular sub Pietricica!

Acesta va sosi ca rezervă, în locul lui Vîtcă, urmînd ca Rapidul să mai aducă încă un goalkeeper în locul lui Dani Coman, care a anunţat conducerea că vrea să plece! Pe GSP.ro, fanii rapidişti au ironizat transferurile alb-vişiniilor: "Nea George, iar ne aduci «atacanţi»? Ce-o să facem cu ei?".

ALTE ŞTIRI DESPRE MECI:

"Rapidiştii sînt toţi 15.000!"

Cristi Borcea îşi ironizează adversarii, chiar dacă Dinamo abia cîteva sute de oameni în tribune la meciurile de acasă: "Nu se compară suporterii Rapidului cu ai noştri, ce naiba?! Ei sînt 15.000 toţi, iar la noi vor veni minimum 30.000 de fani doar la finală". Preşedintele executiv vrea neapărat Cupa: "Să conduci un club şi să nu mai cîştigi nici un trofeu de patru ani este un dezastru. De cînd am venit eu la Dinamo nu prea i-am obişnuit pe suporteri fără trofee. De aceea am venit de la Miami, să cîştigăm Cupa!". (Alin Grigore)

Furtuna închide acoperişul
Suporterii ce vor asista la finala Cupei Timişoreana nu vor avea probleme dacă va ploua la ora partidei, întrucît organizatorii evenimentului au decis ca acoperişul Arenei Naţionale să fie închis din cauza prognozei meteo. De ieri, la prînz, a intrat în vigoare "Codul galben" de ploaie şi vînt puternic, iar meteorologii anunţă precipitaţii abundente la ora partidei şi o temperatură de 12-14 grade Celsius! (Alin Grigore)

"Adversarul e favorit!"
Dario Bonetti consideră că Dinamo e outsider diseară: "Rapidul e o echipă dificilă. Cred că adversarul nostru este favorit pentru că a terminat înaintea noastră în clasament. Ne-am concentrat asupra lor ca grup, nu ca individualităţi. Totuşi, trebuie să fim conştienţi că ne putem bate de la egal cu oricine, chiar dacă am încheiat sezonul pe locul 5". (Alin Grigore)

Rămîne suspendat
Comisia de Disciplină a respins apelul alb-vişiniilor, care au cerut să se anuleze cartonaşul roşu încasat de Rui Duarte la meciul cu Oţelul. Deşi arbitrul Radu Petrescu şi-a recunoscut greşeala, admiţînd că nu trebuia să-i acorde al doilea "galben" pentru simulare, membrii comisiei au spus că nu există nici un paragraf în regulament prin ca să se poată schimba o decizie a arbitrului. În aceste condiţii, Răzvan Lucescu va miza pe Creţu în banda dreaptă a defensivei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
qwertt
qwertt  •  23 Mai 2012, 13:36
Postat de gazistu pe 23 Mai 2012, 13:29

exact asa sa intamplat si la gazu. ERIC care avea 4 ani la medias si a promovat din liga 2a avea salar de 6000 pe luna si bratu a venit ca rezerva direct cu 15.000 pe luna. si normal ca unii sunt nemultumiti.

Cred ca ai gresit artocolul amice? :)) Articolul cu salariile de la Petrolul e un pic mai sus. la nr 44. Oricum, te scuzam. Sa inchizi usa la plecare. :))

gazistu
gazistu  •  23 Mai 2012, 13:29

exact asa sa intamplat si la gazu. ERIC care avea 4 ani la medias si a promovat din liga 2a avea salar de 6000 pe luna si bratu a venit ca rezerva direct cu 15.000 pe luna. si normal ca unii sunt nemultumiti.

qwertt
qwertt  •  23 Mai 2012, 13:27
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Decat Ispir si Zuluf sau Tom si Jerry, mai bine Tecau/Lindstedt :)))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează