FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CUPA TIMIŞOREANA

Şansa

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 mai 2008 00:00

Fabbiani îşi diminuează serios şansele de a mai rămîne la CFR dacă nu profită de ocazia oferită de Andone, care-l va titulariza diseară în meciul transmis de Antena 1.

Ultimul tren pentru Fabbiani, astăzi, la Piatra Neamţ, în finala Cupei Timişoreana. “Căpcăunul” va juca titular împo­triva Urzi­ce­niului într-un meci care poa­te fi ultima sa prezenţă în tri­coul feroviarilor sau confirmarea că poate rezista într-un lot de Liga Cam­pionilor.

Ieri, la finalul conferinţei de presă de la stadionul din Piatra-Neamţ, Andone s-a întîlnit cu fos­­tul său elev de la Sportul şi de la Di­­namo, Galamaz. “Ai grijă, că sîm­bătă ţi-l dau pe Fabbiani adversar direct! O să te chinuie se­rios” , i-a promis “Făl­co­sul” sto­­pe­rului de la Urziceni.

Doar două goluri în primăvară

Adus în vara trecută de la Lanus pentru 2,2 milioane de dolari, Fab­biani a explodat după primele eta­pe ale campionatului şi a fost omul decisiv al CFR-ului în tur, cu 8 goluri marcate. În pri­mă­vară însă, el a căzut. Ner­vo­zi­ta­tea sa excesivă şi ine­ficienţa din atac l-au făcut să piardă lo­cul de titular şi creditul con­­­du­cerii . An­done ţine însă foarte mult la Fabbiani şi-i va mai acor­da o şansă astăzi. Recent, clujenii l-au transferat definitiv pe Diego Ruiz şi acum sînt în discuţii avan­sate cu un alt atacant, Yssouf Kone de la Rosenborg.

1.100 de suporteri ai Urziceniului vor face deplasarea la Piatra-Neamţ, în timp ce de la Cluj vor veni 2.100 de fani.

15.000 de euro va încasa fiecare jucător de la CFR sau de la Urziceni în caz de victorie diseară.

“Fără butoane!”

Dan Petrescu a declarat ieri: “Vreau să felicit CFR-ul pentru titlu. Dar nu mi se pare normal ca echipa care ia campionatul să mulţu­mească altora că au jucat corect. Dacă toate formaţiile ar urma exemplul Unirii, n-ar mai exista butoane, interese şi speculaţii”.

Şefii Clujului în peluză!

Surse autorizate au dezvăluit că Arpad Paszkany şi Iuliu Mureşan vor urmări meciul de diseară în pe­luză, alături de fanii din galeria Clujului. De ce? Este forma de protest a lui Mureşan, după ce în martie el a fost suspendat de FRF două luni pentru declaraţii.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (7)
 •  10 Mai 2008, 14:13

cine sa il cumpere ? este prea gras.

 •  10 Mai 2008, 10:49

Degeaba il baga ca nu o sa faca nimic ca la noi arbitri nu sunt de fotbal ci de baschet.Nu mai au voie nici macar sa stea unul langa altul si se da fault si asta nu i se intampla numai la fabianii ci la toti jucatorii din Romania care s-au si invatat sa cada numai daca il vad pe jucatorul advers ca se apropie de el.Asa ceva e incredibil.Cred ca in Romania e o medie de 50-60 de faulturi pe meci.

 •  10 Mai 2008, 09:39

pentru totii jucatorii cfr-isti voi habar nu aveti ca unul nu o sa ramana sa joace in cl o sa va vanda aia pe toti sa-si faca aia echipa

Vezi toate comentariile (7)
Comentează