FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - PETROLUL 2-1

Şapte cluburi au venit să urmărească jucători la Astra - Petrolul! Dinu Gheorghe anunţă: "Dinamo Zagreb vrea doi oameni de la noi"

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 18 aprilie 2014 11:47

Returul semifinalei Cupei României Astra - Petrolul, în care giurgiuveni s-au impus cu 2-1, a fost unul atractiv pentru impresari. Dinu Gheorghe a anunţat că la partidă au asistat oameni trimişi de 7 echipe importante din Europa. 

"Da, este adevărat că au venit. Au fost oameni de la Stuttgart, Toulouse, Dinamo Zagreb şi încă vreo 4 echipe. Au fost mulţi, nu mai ştiu exact, vreo 7 echipe.

Nu ştiu pe cine au urmărit. Doar de Dinamo Zagreb ştiu ceva concret. Urmăreşte 2 jucători de la noi. Nu vreau să le spun numele, pentru că vreau să rămînă concentraţi pentru finalul campionatului.

Vă spun sincer că am umplut o lojă doar cu reprezentanţi ai cluburilor care au venit să urmărească jucători", a spus Dinu Gheorghe la televiziunea sportro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  18 Aprilie 2014, 16:50

Da,croatii ii vor pe Vama,ca instalator si balbaitul,ca specialist in fotbal....

commy_d
commy_d  •  18 Aprilie 2014, 16:29
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

De unde vii ma Gica aka slugoi

klaus
klaus  •  18 Aprilie 2014, 14:07

am vazut si io era coada la intrare de impre-sari se bateau toti ca orbii dupa budescu banii coman sau gaman!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close