FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CARMEN - U CLUJ 2-1

VIDEO + FOTO Scandal monstru și bătaie generală pe teren la finala Cupei României la fotbal feminin + Acuzații grave: „Am fost amenințată de omul de la pază”

Carmen București a câștigat Cupa României la fotbal feminin, după 2-1 cu U Cluj. În minutul 120, lucrurile au degenerat pe teren. +22   FOTO
Carmen București a câștigat Cupa României la fotbal feminin, după 2-1 cu U Cluj. În minutul 120, lucrurile au degenerat pe teren.

Articol de , - Publicat duminica, 11 iunie 2023 17:25 / Actualizat duminica, 11 iunie 2023 19:03

Carmen București a câștigat Cupa României la fotbal feminin, după 2-1 cu U Cluj. În minutul 120, lucrurile au degenerat pe teren.

Mai exact, fotbalistele celor două echipe s-au luat pur și simplu la bătaie pe gazon. Și-au împărțit pumni și picioare! Unele jucătoare de la U Cluj ar fi spart banca de rezerve și au refuzat să dea mâna cu Stoichiță în timpul decernării medaliilor. 

+18 FOTO

Ioana Bortan, jucătoarea lui U Cluj, a oferit un interviu dur, în care a acuzat arbitrajul Krisztinei Szabo. 

Scandal monstru și bătaie generală pe teren la finala Cupei României la fotbal feminin + Acuzații grave: „Am fost amenințată de omul de la pază”
Banca spartă după finala Cupei / FOTO: Raed Krishan

VIDEO. Ioana Borțan a acuzat arbitrajul după Carmen - U Cluj 2-1

„Noi nu am pierdut. S-a transmis Cupa mai departe, dar noi nu am pierdut, a luat-o cealaltă echipă. Sunt foarte supărată. E trist, să ajungi la 15 ani de fotbal și să nu vezi niște faze. 

Am încercat să aplanez conflictul de la final, tocmai de asta am fost amenințată de omul de la pază. Acum nu-l mai găsesc pe aici. După 15 ani și să mă amenințe că mă rezolvă el e trist. 

Îmi cer scuze în numele colegelor mele, nu știam că nu au dat mâna cu Mihai Stoichiță”, a declarat Ioana Borțan după meci, la zona mixtă.

VIDEO. Imagini de la finala Cupei României la fotbal feminin 

Citește și: 

Faza controversată în finala Cupei României la fotbal feminin » Proteste după un gol anulat
CARMEN BUCUREȘTI - U CLUJ
Faza controversată în finala Cupei României la fotbal feminin » Proteste după un gol anulat
5 plecări anunțate oficial în Superliga 1: „Nu vor mai continua și în stagiunea 2023-2024”
PLECĂRI
5 plecări anunțate oficial în Superliga 1: „Nu vor mai continua și în stagiunea 2023-2024”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (26)
traian_v
traian_v  •  27 Iunie 2023, 12:49
Postat de sir_neamt pe 11 Iunie 2023, 19:18

Da ce treabă au ăștia? Lasă-le mă acolo între ele. Iar amestecam. ***.

Sa stii ca nu e asa. In campionat arbitreaza si barbati si femei, nu vad problema de a numi niste arbitru cunoscuti la finala cupei. Indiferent de nume sau sex, arbitrajul la aceasta finala feminina a fost submediocru. Indiferent de scor.

traian_v
traian_v  •  27 Iunie 2023, 12:46
Postat de iobag pe 11 Iunie 2023, 19:14

De ce neaparat arbitru? Nu e nici o arbitra capabila sa arbitreze mai bine? Esti sexist sau ce?

Am dat nume de arbitri FIFA. Regret, nu cunosc pe niciuna dintre femeile de pe lista FIFA, nu mi-a retinut atentia niciuna. Nu e nici sexism nici lipsa de respect.

mr90
mr90  •  13 Iunie 2023, 14:52

Lipsa de activitate nocturna ...

Vezi toate comentariile (26)
Comentează