FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  TRANSFERURI

Și Steaua ar putea transfera de la ASA » Ce a spus Rădoi azi la conferință despre achiziții

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iulie 2015 19:36

Mirel Rădoi a vorbit despre viitoarele transferuri ale Stelei din această perioada de mercato și a lăsat de înțeles că ar putea și campioana să profite de situația în care se află ASA și să ia jucători de acolo.

Întrebat fiind dacă Steaua ar vrea vreun jucător de la ASA, Mirel a evitat un răspuns tranșant, lăsînd loc de speculații: "Nu e frumos să vorbim acum, înaintea meciului cu ei".

Antrenorul Stelei a mai spus că pe adresa clubului nu s-a primit nici o ofertă pentru vreun alt jucător, după transferul lui Tănase: "Din cîte știu eu nu a sosit nici o ofertă pentru vreun jucător, nici atît pentru Breeveld".

Cînd a fost întrebat despre faptul că transferurile lui Teixeira și Hamroun, Mirel a precizat: "Eu n-am mai vorbit cu cei din club de cîteva ore pe această problemă, m-am axat mai mult pe această partidă. Acum pentru mine contează doar jucătorii din lot."

Rădoi a vorbit şi despre transferul lui Keşeru la Steaua: "Este greu de spus în acest moment, pentru că situaţia lor nu este foarte clară, iar la Keşeru e mai delicată. Al Gharafa vrea să-l vîndă cu orice preţ, iar acesta nu este deloc mic

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
travka
travka  •  08 Iulie 2015, 09:53

radoi a raspuns elegant la aceasta intrebare de cancan

spartanul
spartanul  •  08 Iulie 2015, 09:18

sunt sigur caci asa in ultimele 2 etape a fost blat cu *** ce dracu daca era spectatori in teren tot nu perdea meciurile dar ma rog acum se vede lucrulriile altfel dar cred ca le a ajuns *** li sa cam terminat hu hu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  07 Iulie 2015, 23:32

Măi, Hortega, văd că le știi pe toate. Dar de fecerebe nu ne zici nimic-nimic? Te-ai pregătit de matineu? Dacă veți mai ajunge și acolo...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează