FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSMS IAŞI - STEAUA, AZI, 20:30, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steaua 2 plus copii de 17 ani! Costel Gâlcă e într-o situaţie dramatică la meciul de diseară cu CSMS Iaşi

Articol de - Publicat marti, 28 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 27 octombrie 2014 20:58

Pentru a putea avea 18 jucători pe foaie, antrenorul Stelei a chemat de urgenţă la Iaşi 4 puşti de la grupa '97


Steaua caută să facă eventul după aproape 20 de ani de pauză, însă diseară, la meciul cu CSMS Iaşi, din optimile de finală ale Cupei României, încropeşte cu mare greutate un "11" cît de cît competitiv. Gâlcă se află în cea mai grea situaţie, din acest punct de vedere, de cînd a venit la echipă. Are 7 jucători accidentaţi, plus Pîrvulescu suspendat, după eliminarea de la Tg. Mureş.

În plus, e exclus să folosească dintre titularii de duminică, pe care îi va avea cu siguranţă pe teren şi vineri, la derby-ul cu Dinamo, aici fiind vorba despre Arlauskis, Papp, Szukala, Prepeliţă, Sînmărtean şi Tănase. Şi atunci, cum va face Steaua rost de 18 jucători pentru a completa foaia de meci? Gâlcă a chemat ieri de urgenţă, de la Bucureşti, 4 copii de la grupa de juniori născuţi în 1997.

E vorba despre fundaşul stînga Alexandru Nicola, mijlocaşii Costin Constantinescu şi Robert Gavrilă, dar şi despre atacantul Bogdan Măcriş. Acesta din urmă are chiar şanse să fie titular, fiind singura variantă de atacant pe care Gâlcă o are la dispoziţie. Chiar şi aşa, printre cei care vor evolua diseară se vor regăsi nume ca Pham, Cojocaru, Toşca, Vîlceanu sau Gabi Matei, extrem de puţin folosiţi pînă acum.


Cum ar putea arăta diseară Steaua
Cojocaru - Pham, Rîpă, Luchin, Toşca - G. Matei, Breeveld, I. Neagu, L. Filip - N. Stanciu - Vîlceanu
Rezerve: Arlauskis, Papp, Prepeliţă, Al. Nicola, R. Gavrilă, C. Constantinescu, Măcriş

6 e numărul competiţiilor în care Steaua a jucat deja în acest sezon: Champions League, Europa League, Supercupă, campionat, Cupa României şi Cupa Ligii

Ultimele 10.000 de bilete!
Astăzi este ultima zi în care suporterii stelişti îşi mai pot achiziţiona bilete online pentru meciul cu Dinamo, de pe Arena Naţională, din 31 octombrie. Acestea sînt disponibile pînă la ora 14:00 pe siteul biletesteaua.ro, apoi, de miercuri, vor fi scoase la casele de bilete ale stadionului. Din cele 40.000 de tichete scoase la vînzare online s-au dat 30.000, restul urmînd să ajungă la case. Preţurile sînt cuprinse între 10 şi 15 lei, la tribuna a II-a între 20 şi 100 de lei, iar la tribuna I între 20 şi 150 de lei.

Halep vine la Derby
Simona Halep s-a întors ieri în România după participarea la Turneul Campioanelor de la Singapore şi a vorbit despre posibila prezenţă la Derby de România. "Dacă voi fi în Bucureşti în ziua meciului, cu siguranţă voi veni la stadion. Am mai fost, iar dacă voi fi invitată nu voi refuza să particip la acest meci. Chiar dacă nu prea am timp să mă uit la fotbal, atmosfera de pe Arena Naţională este una fantastică. Sigur voi fi acolo!". Simona a dat lovitura de începere în ultimul derby jucat pe Ghencea, atunci cînd a purtat la gît fular roş-albastru.

Negociază pentru Arla
Impresarul lui Giedrius Arlauskis, Leonid Istrati, a dezvăluit că va veni în ţară pentru a negocia cu Valeriu Argăseală o eventuală prelungire a contractului portarului: "Depinde de mai mulţi factori. Pentru moment, este greu de spus dacă ne vom înţelege. Cert este că pentru Giedrius a mai apărut o ofertă. Nu vreau să spun de unde din superstiţie. Nu vor conta banii, dar rămîne de văzut care va fi obiectivul Stelei pentru sezonul următor, ce planuri de viitor are. Voi fi prezent în România şi mă voi întîlni cu domnul Argăseală la începutul acestei săptămîni".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (45)
de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  28 Octombrie 2014, 13:51
Postat de conasu_boeru pe 28 Octombrie 2014, 13:51

O fi dinamovist te pomenesi din moment ce aproape plange in articolul asta de doi bani ! Tie iti place ?

NU !!

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  28 Octombrie 2014, 13:51
Postat de aly_dinamo pe 28 Octombrie 2014, 12:44

E clar. Steaua e out din cupa.

Sincer, are rost dupa seara de kung-fu de la Targu-Mures??

conasu_boeru
conasu_boeru  •  28 Octombrie 2014, 13:51
Postat de de_pe_tarnave pe 28 Octombrie 2014, 13:50

Esti pe duca conasule!!! Auzi la el: Craitoiu stelist!!! Gluma zilei !!!

O fi dinamovist te pomenesi din moment ce aproape plange in articolul asta de doi bani ! Tie iti place ?

Vezi toate comentariile (45)
Comentează