FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CUPA ROMÂNIEI

Steaua cu noroc, Dinamo cu derby-ul » Cum arată tabloul sfeturilor de finală în Cupa României

În Liga 1, Pandurii au învins Dinamo la Tîrgu Jiu cu 2-1, după ce bucureștenii deschiseseră scorul
În Liga 1, Pandurii au învins Dinamo la Tîrgu Jiu cu 2-1, după ce bucureștenii deschiseseră scorul

Articol de - Publicat marti, 12 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 11 noiembrie 2013 20:05

Trupa lui Reghe a avut parte de o tragere la sorţi blîndă şi va întîlni acasă Oţelul, în timp ce roş-albii se vor bate cu eurogorjenii lui Pustai.

Ieri s-a tras la sorţi tabloul sferturilor de finală din Cupă. Steaua şi-a păstrat tradiţia de echipă norocoasă şi, pe lîngă adversarul accesibil ieşit din urne, Oţelul Galaţi, cei din Ghencea vor juca pe teren propriu! Rivalii din Ştefan cel Mare au parte de meciul vedetă al fazei, în "Groapă" urmînd să vină vicecampioana Pandurii, o trupă redutabilă în meciurile din deplasare.

Un alt şoc de va disputa la Ploieşti, unde Petrolul se va război pentru un loc în semifinale cu FC Vaslui. În ultima rundă de campionat, cele două formaţii au remizat în Moldova, 1-1. În cel de-al patrulea "sfert", Viitorul lui Hagi va întîlni pe Astra pe arena din Chiajna.

Echipele extrase primele din urne vor fi gazde, iar "sferturile" se vor disputa într-o singură manşă, datele stabilite pentru partide fiind 3, 4 şi 5 decembrie.

Programul "sferturilor" Cupei
Steaua - Oţelul
Dinamo - Pandurii
Petrolul - FC Vaslui
Viitorul - Astra

"Pornim cu şanse egale. Vrem să mergem mai departe, aşa că dorim să facem un meci mare şi să învingem! Ţelul nostru e să luăm Cupa, sperăm să ne ridicăm la pretenţiile fanilor noştri" (Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

"E bine că vom juca acasă, pentru prima dată în această ediţie. Trebuie să cîştigăm şi să ne calificăm în semifinale! Din cîte am înţeles, şi Vasluiul are ca obiectiv Cupa, aşa că nu ne va fi uşor deloc" (Cosmin Contra, antrenor Petrolul)

"Duelul cu Steaua e o motivaţie în plus pentru noi, dar ţinem cont şi de faptul că adversarul mai are şi alte două competiţii. Avem de partea noastră ambiţia noului antrenor. Mi-aş fi dorit ca partida să se joace în primăvară" (Narcis Răducan, preşedinte Oţelul)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
dash.berlin
dash.berlin  •  23 Noiembrie 2013, 23:29

bat pandurii la dinamo ca la hotii de cai .

thompson
thompson  •  17 Noiembrie 2013, 23:26

Nu stiu cum seintampla,dar echipele bucurestene si de data aceasta joaca TOT ACASA!!Oare numai sortii sa fie de vina??Ceva e necurat in aceasta "tragere la sorti"...Mai corect ar fi ca in acest stadiu al competitiei jocurile sa fie tur-retur,s-ar evita astfel 'coincidetele" supartoare.

robert1205
robert1205  •  12 Noiembrie 2013, 19:56

De ce nu se joaca tur-retur sau pe teren neutru ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează