FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - STEAUA 1-2

Un meci extrem de spectaculos a fost stricat de fiul şefului CCA » Avram a distrus finala!

Foto: Raed Krishan +1   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 26 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 26 mai 2011 11:57

"Centralul" bucureştean a făcut praf prima repriză, cu 3 decizii eronate luate, toate, împotriva Stelei, dintre care două grave: n-a văzut penalty la Nicoliţă şi nu l-a eliminat pe Moţi

Al treilea Derby de România la care a fost delegat în acest sezon s-a dovedit un fiasco pentru Marius Avram. Arbitrul bucureştean a avut parte de o primă repriză halucinantă, în care toate deciziile luate în fazele controversate au fost greşite şi toate în favoarea lui Dinamo.

Minutul 4: Penalty refuzat Stelei de cuplul Avram-Nagy
După doar 200 de secunde de la startul partidei, Nicoliţă a căzut în careul advers şi a solicitat penalty, acuzînd că a fost faultat de Moţi (foto). Avram a lăsat jocul să continue, după ce s-a consultat şi cu Miklos Nagy, în faţa căruia s-a petrecut duelul respectiv.

Părerea lui Ion Crăciunescu:
"Este o fază care nu suportă prea multe comentarii pentru că este clară. Moţi îl agaţă pe Nicoliţă, practic îi pune piedică, este fault evident şi trebuia acordat penalty pentru Steaua"

OVIDIU IOANIŢOAIA DESPRE MECIUL CARE A DECIS CÎŞTIGĂTOAREA CUPEI: "FINALA LUI AVRAM"

Minutul 16: Moţi trebuia eliminat
Al doilea moment în care banca Stelei a luat foc s-a petrecut cînd Moţi l-a lovit cu gheata în cap pe Bilaşco, atacantul trupei din Ghencea căzînd la pămînt şi urlînd de durere. Avram a lăsat jocul să continue, iar cînd l-a întrerupt i-a acordat "galben" stoperului dinamovist.

Părerea lui Ion Crăciunescu:
"Este un atac violent al lui Moţi asupra lui Bilaşco, pe care îl loveşte cu gheata în cap şi îi pune integritatea în pericol. Este, fără nici o discuţie, cartonaş roşu pentru Moţi"

Minutul 22: Mărgăritescu iertat de "galben"
A treia fază controvesată din prima repriză s-a petrecut chiar la lovitura liberă din care Dică a deschis scorul. Mărgăritescu l-a faultat pe Tănase, ţinîndu-l evident la marginea careului. Avram a acordat lovitură pentru Steaua, dar nu a scos nici un cartonaş.

Părerea lui Ion Crăciunescu:
"Este un fault evident, în care jucătorul dinamovist nici măcar nu e interesat de minge şi, pe deasupra, Mărgăritescu stopează un atac promiţător al Stelei. Trebuia dat avertisment!"

Minutul 95: Penalty refuzat lui Dinamo
În cea de-a doua repriză, singura fază controversată a avut loc în ultimul minut de prelungire, cînd Dinamo a cerut penalty la un henţ al lui Emeghara. Avram n-a dictat nimic, lăsînd jocul să continue.

Părerea lui Ion Crăciunescu:
"Este penalty pentru că mingea vine de la mare distanţă şi Emeghara putea să evite să o atingă cu mîna"

Părerea lui Dan Lăzărescu
"Mingea vine plouată, fără a avea viteză, iar Emeghara, chiar dacă pare că îşi duce mîna în spate, joacă mingea cu mîna. Trebuia acordat penalty pentru Dinamo"


"Vasile Avram a fost cel mai bun jucător de pe teren. Păcat de el că e tînăr, ori are reminiscenţe din cauza trecutului tatălui lui, ori n-are valoare. Nu va ajunge niciodată arbitru mare, va rămîne mereu mic"
Gigi Becali, patron Steaua


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (72)
red_life
red_life  •  26 Mai 2011, 19:10
Postat de guest_one pe 26 Mai 2011, 13:41

ptr . ca a fost fricos , dar cred ca nici un arbitru strain nu ar fi dat galben asa repede , doar avertizare verbala , ceea ce si Avram a facut.

Ce-i aia ca a fost fricos..si ca nici un arbitru nu datea galben asa de repede..ce este ala regulament aveti idee ?? NU SCRIE IN REGULAMENT CA NU SE DA IN MIN 1...SAU 20....SAU 90....REGULAMENTUL ESTE CLAR.....FAULT...DE LA SPATE...ESTE GALBEN....LA NOI DAU CUM VOI EI...CAND VOR EI,,,,DE AIA ESTE FOTBALUL ROMANESC UNDE ESTE.....ASEARA HAL DE COMENTATORI...TRAGE ALEXE LA POARTA...EXACT LANGA BARA...SI COMENTARIUL : AM AVUT NOROC LA ACEASTA FAZA...:)))....E ANGAJAT SA COMENTEZE UN MECI...NU SA SPUNA ASTFEL DE CUVINTE....SOLUTII PT A SE REMEDIA PROBLEMELE IN FOTBALUL ROMANESC : CAMERE VIDEO PE STADION PT SUPORTERI...SI JUDECATI "CA LUMEA" PT INCIDENTELE IN CARE SUNT IMPLICATI....PUSCA

maiu...
maiu...  •  26 Mai 2011, 15:18
Postat de redsef2005 pe 26 Mai 2011, 11:46

Nici un cuvant despre faza in care Surdu il baga crampoanele in fata lui Margaritescu, cazut la pamant, si ii face o taietura pe tot obrazul?! AIA era faza de rosu fara discutie, "specialistii" lu' peste prajit!! Lovitura libera INVENTATA din care steaua a deschis scorul, la o simulare penibila a lui Tanase, iarasi nici un cuvant despre ea?? Ca Avram a fluierat la fiecare atingere si plonjon artistic faulturi pentru steaua, unele dincolo de orice ridicol, nimic?? nici ca Nagy l-a lasat pe Nicolita sa centreze lui Bilasco dintr-un ofsaid de doi metri nu ati vazut?? Penaltyul la hentul lui Emeghara era vizibil de pe Luna, numai sa vrei sa-l vezi!! Incredibil ce nesimtire ordinara!!!

lasa-te de fenomen...ai pierdut aseara 90 de minute din viata daca tu asta ai inteles din meciul asta.nu ati jucat NIMIC!ati fost ridicoli,cu un antrenor penibil si fotbalisti demni de mila!!!

maiu...
maiu...  •  26 Mai 2011, 15:12

astea 3+faultul imaginar la golul din care a egalat torjica...acolo a fost un contact cautat!

Vezi toate comentariile (72)
Comentează