FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC VASLUI - FC BRAŞOV, AZI, 20:15, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Vasluiul şi Braşovul se află la un pas de finală! Cine dă lovitura?

Articol de - Publicat joi, 15 aprilie 2010 00:00

Cu 6 Cupe ale României cucerite ca jucător al Stelei, Marius Lăcătuş speră să spargă gheaţa şi să-şi treacă în cont un trofeu şi ca antrenor.

Pentru a întoarce acel 0-1 din tur, "Fiara" le-a cerut elevilor săi determinare maximă: "Vreau să fim mai periculoşi în atac, să ne vedem interesul. Îmi doresc o agresivitate dusă pînă la limita sportivităţii, fiindcă nici noi n-am fost primiţi cu flori la Braşiv. Pentru Vaslui poate fi o ultimă şansă de a face un rezultat important. Toată lumea trebuie să fie conştientă că pentru locul doi nu cîntă imnul!".

"Sîntem pregătiţi de orice"
Oaspeţii de astăzi spun că nu pot fi surprinşi de nimic în manşa retur: "Trebuie să realizăm că o calificare se poate decide şi în prelungiri, şi la penalty-uri. Noi sîntem pregătiţi pentru orice", a declarat tehnicianul Viorel Moldovan.

Şi Dani Coman crede că finala Cupei e un obiectiv realizabil: "Nimic nu e imposibil, mai ales că ne dorim din suflet să jucăm această finală! Am încredere în colegi şi cred că, dacă ne vom califica, noi vom cîştiga Cupa şi vom merge în Europa League", a completat portarul "stegarilor".

"Sînt convins că vom marca la Vaslui, iar ei nu cred că sînt în stare să înscrie 3 goluri pentru a se califica"
Sabrin Sburlea, atacant FC Braşov

Fără primă specială
Moldovenii nu au nici un bonus pentru o calificare în finala Cupei României. "Nu cred că trebuie să stăm să ne gîndim la bani. Au contracte individuale, unde sînt stipulate şi bonusurile de performanţă. Important e să-şi atingă obiectivele şi apoi vor veni şi banii", a spus Lăcătuş.

- Peste 200 de poliţişti şi jandarmi vor asigura ordinea la partida Vaslui-Braşov, considerată întîlnire cu grad ridicat de risc.
- Echipa lui Viorel Moldovan va fi susţinută la Vaslui de un grup de 500 de fani.
- Coman acuză în continuare dureri la genunchi, dar va forţa pentru a evolua în această seară la Vaslui.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
 •  15 Aprilie 2010, 16:27
Postat de pe 15 Aprilie 2010, 07:46

Luati-va gandul de la trofeu, Cupa Romaniei nu paraseste Ardealul anul acesta!!!!!

J_1907 bati campii draguta

 •  15 Aprilie 2010, 14:22

Mai ''www'' parerea mea este ca tie iti este frica ca nu cumva sa va dublam numarul populatiei. Vor fi 500. Acum doi ani cand am jucat cu CFR in Cupa am fost 2000. Nu va speriati noi doar vrem sa ne calificam. VENI VIDI VICI :D

 •  15 Aprilie 2010, 13:26
Postat de pe 15 Aprilie 2010, 10:55

Pun pariu ca se va termina 3-1 Hai FC VASLUI !!!!!!!

Ma astia din moldova,nu mai vb voi de Bdrasov ca oras a lui Stalin.Inainte se inghesuiau toti moldovenii sa vina la Brasov.Cine stie bancul cu sarma?cand veneau in Bv moldovenii cu trenul si erau asa multi incat nu mai incapeau in tren si se urcau si pe el.FC VASLUI-FC BRASOV 1-1 si asa mergem sa jucam FINALA.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează