FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - CRAIOVA, AZI, 20:45, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Veteranii joacă în deschiderea la Dinamo - Craiova, de la ora 19:00 » "Hai să dăm burta jos!"

Articol de - Publicat miercuri, 10 noiembrie 2010 00:00

Moraru, Orac, Augustin, Geolgău, Ţicleanu ori Donose vor face show înaintea "sfertului" de Cupă Dinamo - Craiova.

Azi, în Ştefan cel Mare se trece peste orice ură între "cîini" şi olteni. Prieteni în afara gazonului, fostele glorii ale celor două cluburi se vor duela într-o partidă ce are rolul de a aduce oamenii în tribune.

Peste vedetele anilor '80-'90 s-au depus kilogramele, însă toţi promit să facă spectacol din talent. "Eu stau în poartă şi mi-am propus să o închid. E bine că mai ieşim şi noi din birouri să facem mişcare. E prea multă încrîncenare şi vrem să mai descreţim puţin frunţile suporterilor", a declarat Florin Prunea.

Ionuţ Luţu a făcut promisiuni în versuri: "Mă pregătesc asiduu să fac un meci mare. La mijloc voi sta şi pase voi da, că mi-a crescut şi mie un pic burta. Cum, nu vine nea Ilie Balaci?! Acum mă pun să-l pistonez cu telefoanele, că vreau să facem un duo formidabil la mijlocul terenului".

Rodion Cămătaru, fostă "Gheată de Aur", regretă că nu poate juca: "Mă doare piciorul, m-am accidentat la tenis. Îmi voi susţine echipa de pe bancă, trebuie să stabilim tactica învingătoare. E greu să mai jucăm noi, de la o vîrstă îţi mai rămîne doar numele. Timpul şi kilogramele şi-au pus amprenta asupra noastră, dar ne-am păstrat talentul".

"Vreau să văd dacă îmi mai iese faza aceea pe care am reuşit-o în victoria cu Steaua. Ne dorim să facem spectacol pentru fani şi să ne mai relaxăm"
Dennis Şerban, ex-mijlocaş Dinamo

"Sper să-l impresionez prin tehnica mea debordantă pe nea Victor Piţurcă şi poate mă ia de la old-boys la young-boys"
Ionuţ Luţu, ex-mijlocaş Craiova

"Văd meciurile de old-boys din străinătate şi cei de 50-60 de ani arată excelent. Noi avem probleme, unii sînt amărîţi şi n-au bani de diete şi alte tratamente. Ba chiar mai rău, nu pot duce un trai decent"
Rodion Cămătaru, ex-atacant Craiova

Lot Dinamo Old Boys
D. Moraru, Prunea, Şt. Preda, I. Mihăescu, L. Ciobotariu, N. Vlad, Cheregi, Fl. Pîrvu, Movilă, Tîlvan, Selymes, I. Lupescu, Dragnea, Iftodi, C. Orac, Glonţ, D. Şerban, I. Augustin, M. Ivan, Vlădoiu, V. Radu, S. Moga. Antrenor: Ion Nunweiller, Florin Cheran

Lot Craiova Old Boys
Boldici, V. David, Negrilă, Ungureanu, Geolgău, Ţicleanu, Donose, Mohora, Ciurea, A. Călin, Papură, Mogoşanu, Săndoi, Luţu, S. Cristescu, Ov. Stîngă, Mitriţă, Calafeteanu, Bîcu, M. Iordache, Cojocaru, Biţă, Beldeanu, Pigulea. Antrenor: Rodion Cămătaru

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
fan.craiova
fan.craiova  •  10 Noiembrie 2010, 11:29

Ce jucatori sunt acolo, de la minim 3 stele in sus daca i-am cataloga ca la hoteluri.Mult respect in special pentru Morarau si Augustin de la Dinamo si cei din Craiova Maxima. Parca retraiesc copilaria. Asemenea meciuri nu ar trebui sa lipseasca de pe programul federatiei de fotbal. Iar banii din bilete sa le fie dati lor ca si la spectacolele cu artisti. Pentru ca ei sunt actorii de pe dreptunghiul verde.

brandoncraiova
brandoncraiova  •  10 Noiembrie 2010, 10:41

Diseara ... FAIR PLAY !!!

dinamix
dinamix  •  10 Noiembrie 2010, 09:15

Inca o dovada ca DINAMO nu este chiar asa cum o vad unii! Si eu sper sa fie un spectacol la meciul al doilea, caci la primul va fi cu siguranta! Sper sa joace si Ilie Balaci, jucatorul meu favorit si care a jucat la ambele echipe! ...sau Camataru! Hai DINAMO! Respect, Stiinta!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează