FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  VIITORUL - PANDURII 3-0

VIDEO "Bătrânii" Regelui » Trupa lui Hagi s-a impus fără nici cea mai mică problemă în fața gorjenilor, scor 3-0

Articol de - Publicat vineri, 16 decembrie 2016 00:00

Trupa lui Hagi s-a impus fără nici cea mai mică problemă împotriva unor gorjeni anonimi.

Șoc la Ovidiu: probabil pentru prima dată de la înființare, Viitorul a fost formația mai în vârstă decât adversara! Cum s-a ajuns aici? Jucătorii importanți ai Pandurilor au fost declarați răciți, "la tăiere" fiind trimiși juniorii. Nici măcar "principalul" Petre Grigoraș nu a putut ajunge la malul mării, tot din cauza problemelor de sănătate, locul său pe bancă fiind luat de secundul Marian Dinu.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

În aceste condiții, problema învingătoarei nu s-a pus în niciun moment, mai ales pentru că Hagi a decis să facă un mix bun de titulari experimentați și tineri de perspectivă. Iancu a deschis balul, la doar câteva zile de la promisiunea "Regelui" că îl va repune pe picioare pe atacantul trecut prin curtea Stelei.

Unul dintre juni, Vână, a confirmat și el și a făcut 2-0, iar "cel mai bun stângaci din Liga 1", potrivit "Regelui", Purece, n-a avut milă de copiii oaspeților și a făcut 3-0. Din păcate, Florin nu l-a confirmat pe tehnicianul său: a punctat cu dreptul!

Viitorul merge ceas, a bifat 5 victorii la rând în toate competițiile, iar cu echipa calificată în Cupă și pe primul loc în campionat, așteaptă liniștită meciul cu Botoșani, cel ce poate garanta primul loc și de Crăciun.

"Nu e tocmai plăcut să intri pe teren și să nu ai aproape nicio șansă. Oricum, am scăpat ieftin"
Andrei Pițian, fundaș Pandurii

"Aproape 90 la sută din componenții lotului au fost afectați de un virus gripal și nu au putut fi recuperați până la ora meciului"
Marian Dinu, antrenor Pandurii

"Am avut și noi în echipă mulți jucători care nu prind minute de obicei. Am înțeles că adversarii noștri sunt foarte mici și era normal să bătem la scor"
Gabi Iancu, atacant Viitorul

"Noi trebuie să credem că brusc toți titularii de la Pandurii s-au îmbolnăvit?! Asta nu e desconsiderarea competiției?!"
Basarab Panduru, analist Dolce

Viitorul - Pandurii    3-0 (1-0)
Au marcat: G. Iancu (30), Vână (61), Purece (67)

Viitorul: Buzbuchi - D. Lopez, Hodorogea, Boli (70 Cioablă), Mitache - Cicâldău (70 A. Stoica), Carp, Casap - Purece, G. Iancu (63 Neniță), Vână. Antrenor: Gheorghe Hagi

Pandurii: Negrilă - Trocan (66 Miroiu), A. David, Pițian, Tudoran - L. Tudor, Brânzan - R. Dumitru, Pirtea, D. Pârvulescu (80 Cioiu) - Trifu (74 Gruia). Antrenor: Marian Dinu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  16 Decembrie 2016, 09:28

Viitorul arata bine si pentru faptul ca si-a luat inima in dinti si a trecut de Chindia, luand o buna optiune pentru primul loc. In meciul cu Botosani le trebuie o demonstratie de echipa de primul loc in Liga I. Oricum, ca organizare a jocului sunt peste ei. Bafta si faceti-va o bucurie de Mos Craciun.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează