FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS MIOVENI - FC VOLUNTARI 1-2

VIDEO Cel mai mic şi cel mai mare » Un veteran și un tânăr au calificat Voluntariul în semifinalele Cupei, 2-1 cu Mioveni

Cernat a reușit 7 goluri și 9 assisturi în acest sezon
Cernat a reușit 7 goluri și 9 assisturi în acest sezon

Articol de - Publicat joi, 30 martie 2017 00:00

Voluntari s-a calificat în semifinale graţie golurilor marcate de cel mai vârstnic jucător al ei, Cernat, 37 de ani, şi de puştiul Gabriel Deac, 21 de ani.

Zicala "Cine n-are bătrâni să-şi cumpere" a fost completată ieri de cei de la Voluntari: "cine n-are bătrâni şi tineri să meargă să-şi cumpere".

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Al doilea sfert de finală din Cupă, între o echipă de liga secundă şi una de play-out, a produs un fotbal de bună calitate, decis în cele din urmă de Florin Cernat şi Gabriel Deac. Adică de cel mai bătrân fotbalist al oaspeţilor, Cernat, a împlinit 37 de ani în urmă cu două săptămâni, dar şi de cel mai mic, Deac are numai 21!

Între cele două reuşite au marcat şi gazdele, prin Andrei Neagoe, un fotbalist care probabil ar merita mai mult decât o formaţie de Liga a 2-a. Mioveni ar fi putut să dea lovitura la jumătatea reprizei secunde, dar Ayza a nimerit doar bara după o fază spectaculoasă (66).

Şi când meciul se îndrepta spre prelungiri, Deac, introdus inspirat pe teren de Todoran, a şutat spre poarta adversă, balonul a fost deviat exact cât să-l deruteze pe Croitoru. 1-2, calificare şi performanţă istorică pentru Voluntari: e în premieră în istoria clubului în semifinalele Cupei României.

"Eram siguri că Mioveni ne va face viaţă grea, văzusem şi meciul lor contra Stelei din faza optimilor. Suntem în semifinale, însă eu nu mă mulţumesc cu atât, îmi doresc să joc finala"
Florin Cernat, Voluntari

"Am avut noroc la gol, dar Dumnezeu m-a ajutat să înscriu. Sincer, aşteptam prelungirile, nu mai credeam că putem câştiga în cele 90 de minute. Această reuşită îmi dă foarte mult moral şi dedic golul bunicului meu, care a murit acum câteva luni"
Gabriel Deac

"Timişoara zice că vrea cu Voluntari în semifinale, noi probabil că zicem că vrem cu Timişoara. Dacă tot vrem ambele, atunci să pice Timişoara cu Voluntari, mai ales că nici nu cred că se mai încălzesc bilele la tragerea la sorţi, cum mai ziceau unii că se întâmpla în trecut"
Dinu Todoran, antrenor Voluntari

cs mioveni voluntari 1 2

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează