FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SEMIFINALE U19

VIDEO Dinamo U19 a trecut la penalty-uri de Viitorul U19 și s-a calificat în finala Cupei României » Derby cu FCSB în ultimul act

FOTO: AcademiaHagi.ro
FOTO: AcademiaHagi.ro

Articol de - Publicat miercuri, 16 mai 2018 16:24

Dinamo U19 s-a calificat în această după-amiază în finala Cupei Romăniei U19, după ce a trecut de rivala Viitorul în semifinale. După 3-3 la general, dinamoviştii au avansat în finală în urma executării loviturilor de departajare. 

"Câinii" veneau după victoria reuşită în tur în deplasare, 2-1. dar au avut un meci extrem de complicat în returul disputat pe stadionul "Granitul".

Oaspeții au deschis scorul în prelungirile primei reprize, dar Dinamo a egalat la aproximativ 10 minute după startul reprizei secunde.

Viitorul a trecut din nou în avantaj cu 20 de minute înainte de final, acesta fiind şi scorul la finalul timpului regulamentar, în ciuda ocaziilor mari ratate de dinamovişti în ultimele minute.

S-a trecut direct la executatarea loviturilor de departajare, unde dinamoviştii au avut câştig de cauză. "Câinii" avansează în finală, acolo unde vor da peste FCSB, care a trecut în semifinale de Ardealul Cluj.

În echipa dinamoviştilor şi-au făcut apariția Ricardo Grigore, Ion Gheorghe, Liviu Gheorghe şi Robert Moldoveanu, fotbaliștii care au făcut pasul în ultimele luni în echipa mare. 

Dinamo U19 - Viitorul U19 1-2
Au marcat: G. Răducan 55 / Dimciu Halep 45, Leca 72 
Au marcat la penalty-uri: Ion Gheorghe, V. Rogojan, L. Gheorghe, Ricardo Grigore / Mihai Ene, Răzvan Matiș, Radu Boboc

La meci au asistat şi tehnicianul Florin Bratu si directorul general Ionel Dănciulescu, dar şi Marin Hîldan, tatăl regretatului Cătălin Hîldan.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gicab
gicab  •  16 Mai 2018, 18:55

Apropo Fcsb nicidecum FCSB

gicab
gicab  •  16 Mai 2018, 18:54

Pana la urma au fot lovituri de departajare ori penalty-uri?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează