FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DACIA UNIREA BRĂILA - CSU CRAIOVA 0-2

VIDEO Grădinița Craiovei » Doi jucători U20 s-au evidențiat în meciul cu Dacia Brăila din Cupă, 2-0

Bancu și ceilalţi albi s-au calificat la pas în sferturile de finală ale Cupei României, programate la finalul lunii martie 2017 // FOTO Facebook
Bancu și ceilalţi albi s-au calificat la pas în sferturile de finală ale Cupei României, programate la finalul lunii martie 2017 // FOTO Facebook

Articol de - Publicat miercuri, 14 decembrie 2016 00:00

Oltenii au reeditat scorul finalei Cupei României din 1993. Robert Petre, 19 ani și jumătate, a marcat, iar sârbul Jovan Markovici a debutat la 15 ani și 8 luni.

Păstrând proporțiile, meciul de ieri a semănat un pic cu finala Cupei României din 1993, când Universitatea a învins Dacia Unirea tot cu 2-0 după un joc disputat. Același scor, cu oltenii trecând greu de, acum, o divizionară secundă, din nou cu ratări.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Dacă atunci marcau Vasc și Craioveanu, aseară, la Buzău, au marcat Surugiu și Robert Petre. Plus ratări mari, gen Andrei Ivan, sau bara lui Gustavo.

Surugiu (7) a deschis scorul cu un șut splendid, în timp ce junele Robert Petre (90+2) a luat o acțiune pe cont propriu și a marcat prima sa reușită în fotbalul mare.

Puștiul de 19 ani și jumătate s-a afirmat, dar n-a fost singurul. Recordul a fost atins de atacantul sârb Jovan Markovici, aruncat în luptă în ultimele minute la numai 15 ani și 8 luni!

"I-am făcut botezul unui puști, Markovici, care poate deveni foarte bun, am dat șansă și altor tineri să se afirme"
Gigi Mulțescu, antrenor CSU Craiova

"O să fie mare chinuială și vom suferi din cauza condiţiilor meteo, băieții acuză starea terenurilor. La Buzău a fost un gazon de rușine, parcă scoseseră cartofii de curând"
Gigi Mulțescu, antrenor CSU Craiova

Dacia Unirea Brăila (L2) - CS U Craiova 0-2
Au marcat: Surugiu (7), R. Petre (90+2)

Dacia: Olaru - G. Niță, L. Ivan, Ghiocel, Stănciulescu - C. Roșu (71 Necoară), Petean, Adăscăliței (86 Roșoagă), C. Neagu - Pușcașu, Enciu (81 Iosofache). Antrenor Alin Pânzaru

CSU Craiova: Calancea - Briceag, Kay, Kelici, Vătăjelu - Mateiu, Bancu, Nuno Rocha (68 R. Petre) - Gustavo (86 Acka), A. Ivan (81 J. Markovici), Surugiu. Antrenor Gheorghe Mulțescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează