FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - CFR CLUJ, AZI, 21:30, GSP.RO, DIGI 1, DOLCE 1, PRO TV

VIDEO UPDATE Probleme cu suporterii lui CFR » Încă mai sunt suporteri verificați de jandarmi

Captură: Facebook/stiridesport.ro
Captură: Facebook/stiridesport.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 17 mai 2016 19:32

Fanii CFR-ului au avut parte un control drastic al jandarmilor la intrarea în București și sunt nemulțumiți că ar putea ajunge târziu la finala din această seară.

update 20:30

Conform stiridesport.ro, în jurul orei 20:00, jandarmii mai aveau de verificat două autocare cu suporteri ardeleni. Astfel, o mare parte dintre clujeni vor ajunge la timp la stadion pentru startul partidei.

Suporterii au ajuns în București cu aproximativ două ore și jumătate înainte de meci, iar la intrarea în oraș au fost controlați amănunțit de un grup numeros de jandarmi, relatează stiridesport.ro.

"Este incredibil ce se întâmplă. Autocarele şi maşinile mici sunt oprit rând pe rând la intrare în Bucureşti, iar fiecare persoană este percheziţionată la sânge. Ne-au pus să ne descălţăm, fără niciun fel de explicaţie. În acest ritm există riscul să nu ajungem la meci", a declarat un reprezentant al fanilor clujeni pentru sursa citată.

Aproximativ 1.000 de suporteri ardeleni sunt așteptați să asiste la meciul din această seară. Majoritatea au venit organizați în grupuri, cu autocare, dar sunt câteva sute care au făcut deplasarea și cu mașinile personale. 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (46)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  17 Mai 2016, 20:58

Il tin minte si acum pe poetul Albu Sibiu !! Nici nu ii mai ajungeai la nas cu proiectul Cfr 1907 !! Pagini de elogii adresate conducatorilor iubiti si respectati!! Nu mai contenea cu mini articolele lui . A disparut de 4 ani . O fi prin Qatar pe undeva . O fi deschis vreo shaormerie pe acolo cu banii de postac .

bvd_magheru
bvd_magheru  •  17 Mai 2016, 21:05
Postat de qwerty007 pe 17 Mai 2016, 21:00

Asa e,dupa'918 Ardealul s-a degenerat !

Nu te mai lauda cu munca si priceperea altora Sibiul si Brasovul au fost 2 fortarete constrruite de sasi . Timisoara a fost construita de svabi . Asta se intimpla acum citeva sute de ani . Dupa s-a oprit timpul in loc .

bvd_magheru
bvd_magheru  •  17 Mai 2016, 20:48
Postat de qwerty007 pe 17 Mai 2016, 20:32

Esti ardelean?

Nici voi nu sunteti vreun model de urmat . Tot banditi . Vezi cazurile tg mures si cfr . In plus cum construiti 20 de km de autosrada , o saptamina mai tirziu se surpa . Voi sunteti noul MESTER MANOLE varianta ardeleneasca.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează