FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  STEAUA - DINAMO, AZI, ORA 21.30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cifrele care umilesc Dinamo » Statistica le dă credit lui Bourceanu şi compania înaintea derby-ului din această seară

Articol de - Publicat duminica, 04 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 03 noiembrie 2012 22:49

Conform monitorizării ruşilor de la InStat, firma care oferă Gazetei toate datele despre meciurile din Liga 1, roş-albaştrii sînt mari favoriţi în duelulul cu roş-albii.

Steaua - Dinamo pare cel mai dezechilibrat derby al ultimilor ani. Nu doar cotele bookmakerilor arată asta, cota dată pentru o victorie a gazdelor fiind una extrem de mică, 1,50, specialiştii văd şi ei Steaua mare favorită, în timp ce oficialii din Ghencea visează la o victorie la scor.

O comparaţie post cu post, pe baza cifrelor oferite de ruşii de la InStat, demonstrează o diferenţă netă în favoarea formaţiei lui Reghecampf. Practic, Steaua îşi domină marea rivală la toate capitolele, Dinamo fiind salvată doar de portarul Bălgrădean şi de vîrful împins Ţucudean. În rest, luaţi individual, steliştii cîştigă clar duelul cu rivalii lor.

"Avantajele Stelei sînt publicul şi faptul că pe fiecare compartiment în parte sînt superiori. Oricum, în asemenea partide orice e posibil" (George Ogăraru, fost fundaş Steaua)

534405-cifre-1.jpg534406-cifre-2.jpg


534407-ste-din.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (135)
rvl7
rvl7  •  04 Noiembrie 2012, 22:12

IA DE AICI STELIST CACACIOS CE ESTI>.BAGATIAS PULA IN GAT. SUGE-mA STELISTULE..MA REFER LA AUTORUL ARTICOLULUI .

cpt.ahab
cpt.ahab  •  04 Noiembrie 2012, 17:27
Postat de mapisinliftultau pe 04 Noiembrie 2012, 14:13

Sunt stelist dar trebuie sa fi cel putin cretin sa te iei dupa niste cifre cand vine vorba de un asemenea derby, defapt de unicul debry din romania unde niciodata nu exista o favorita certa. Oricum diseara Steaua nu va avea un meci usor cu Dinamo cum zic majoritatea "slugilor" lu` Jiji din Pipera. Acum sa vedem ce o sa se intample.

Sau sa lucrezi la ghesepe. E acelasi lucru.

vaalah
vaalah  •  04 Noiembrie 2012, 15:54
Postat de fcdinamobucuresti pe 04 Noiembrie 2012, 14:07

dinamo e umilita poate de albanezii veri cu patronul stelei, si de conducerea aservita lor, care face transferuri cam la 10% din valoarea transferurilor stelei. daca tu poti numi umilinta sa bati o echipa care investeste de 10 ori mai putin ca a ta, felicitari.

De securistul rom patron nu este umilita ? Au trecut mai bine de 2 decenii și Dinamo este tot ca pe vremuri o jucărie a securiștilor . Datoria clubului a sărit de 25.000.000 E și încasările anuale sunt mai mici decât cheltuielile . MANAGEMENTUL SECURIȘTILOR =FALIMENT SIGUR =UN CLUB MORT SPIRITUAL

Vezi toate comentariile (135)
Comentează
Close