FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  STEAUA - DINAMO, SÂMBĂTĂ, 21:00, DIGI, DOLCE, LOOKTV, GSPRO

EXCLUSIV Surpriză uriașă! CCA a decis cine va conduce derby-ul Steaua - Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 18 august 2016 13:31

Steaua și Dinamo se vor duela sâmbătă, în primul derby din acest acest sezon. Meciul va începe la ora 21:00 și va fi transmis de DigiSport, DolceSport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Una dintre principalele întrebări este legată de centralul care va conduce partida, iar arbitrul ales de Comisia Centrală nu este unul dintre cei care sunt cel mai bine cotați în acest moment.

"Centralii" din România nu pot fi delegați de către Kiros Vassaras din mai multe motive, iar alesul grecului este Radu Petrescu, potrivit surselor Gazetei Sporturilor.

Petrescu se va afla la cel de-al doilea Derby de România din carieră, după partida din martie din semifinalele de Cupa României.

Pe lista FIFA din 2012, Petrescu primește din nou cel mai important meci din campionatul românesc pe același principiu ca și precedentul, atunci când vedetele erau indisponibile.

Radu Petrescu, 34 de ani, are 134 de meciuri în Liga 1, debutând în 2007. Sezonul trecut, cu el la centru, nici Steaua și nici Dinamo nu au câștigat.

Steaua cu Radu Petrescu: 13 jocuri: 5 victorii, 6 egaluri, 2 infrângeri

Dinamo cu Radu Petrescu: 7 jocuri: 1 victorie, 2 egaluri, 4 infrangeri

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală motivele pentru care CCA a recurs la Radu Petrescu și de ce nu au fost ales arbitru.

Alte materiale EXCLUSIV PRINT:

√ EXCLUSIV Pleacă de la Steaua! Unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti se transferă după Derby de România!

√ Veste teribilă! Steaua nu scapă nici în Europa League! Ce se întâmplă

√ Schimbări în Derby de România pregătite de Reghe! Salvează două posturi

√ Mergeţi pe mâna noastră! Cele mai tari pariuri din Europa League!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
doru5
doru5  •  18 August 2016, 20:24

dinamo e cel mai toxic club din istoria fotbalului romanesc. Au brevetat japca in fotbal de prin anii '60!!!! ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

satyricon
satyricon  •  18 August 2016, 19:48

Bietele kapre cate behăeli! Deja se victimizeaza. Simt ca se apropie cutitul si cauta pretexte pentru ce or sa-si ia de la Steaua!

doru5
doru5  •  18 August 2016, 19:36
Postat de Florin Popescu pe 18 August 2016, 18:57

din 7 jocuri nu am cistigat decit unul cind am fost arbitrati de acest miel cu lana creata in cap, pe cind fcsb din 13 jocuri apierdut dect unul singur cind pe imas a fluierat radu doine de dus peste adversar.ar trebui sa contestam acest fluieras, deja se vrea razbunare si au inceput sa apese pe butoane si noaptea si ziua domn regheblat,mimi curvista nu mai are somn aseara la o emisiune spunea numai aberatii.orice se incearca tot vom cistiga ,a venit timpul scadent pentru becali si trupa lui de acoliti si infractori sa plateasca si o sa vedeti cum incet dar sigur se va scufunda

Ati pierdut pentu ca sunteti slabi... voua nici cand au fost arbtraje straine nu v-a convenit , desi la sfarsitul campionatului cand presa sportiva face calculul greselilor *** i contra intotdeauna ati iesit pe plus. dar ce sa-i faic , pentru unu cae tine cu echipa Militiei doar un arbitraj care ii avanatajeaza clar echipa este unul corect. V-ati invatat pe vremea lui Ceasca cand arbitrii va rbitrau cu teama Militiei si a Securitatii , incepand de la sfarsitul anilor '60!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează
Close