FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  STEAUA - DINAMO, DUMINICĂ, ORA 21.30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Pandurii şi Dinamo se ceartă înaintea meciului de diseară! Ce acuză "cîinii" şi cum se apără gorjenii

Dinamo a învins-o pe Pandurii în campionat cu 3-0, meci disputat pe 1 octombrie
Dinamo a învins-o pe Pandurii în campionat cu 3-0, meci disputat pe 1 octombrie

Articol de - Publicat joi, 01 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 01 noiembrie 2012 12:31

UPDATE / Oficialii Pandurilor susţin că, din punctul lor de vedere, Dinamo poate să se antreneze şi înainte, şi după meciul direct de diseară în baza sportivă a gorjenilor. Mai mult, oltenii spun că în nici un moment nu au dorit să interzică acest lucru "cîinilor", mai ales că şi ei au beneficiat de cele mai bune condiţii atunci cînd au dorit "să împrumute" baza de la Săftica.P

"Nu ştim de unde au apărut astfel de discuţii, noi am avut un schimb de faxuri cu cei de la Dinamo, cu care întotdeauna am avut relaţii foarte bune, le-am transmis că pot folosi baza. Antrenorul nostru, Petre Grigoraş, chiar era de acord pentru a doua zi după meciul dintre noi să amîne şedinţa Pandurilor pentru ca oaspeţii să aibă întîietate! Cu toate echipele din România am încercat şi avem relaţii civilizate, încercăm să fim gazde bune", a declarat directorul general al gorjienilor, Eugen Pîrvulescu, pentru gsp.ro.

-------------------------

Gorjenii nu le-au permis ”cîinilor” să se antreneze în baza de pregătire proprie înainte şi după meciul direct, motivînd că nu vor să-şi strice gazonul.

Pandurii este în luptă directă pentru titlu cu Steaua, însă oficialii clubului gorjean au luat o decizie ce avantajează actualul lider al Ligii 1 în perspectiva Derby-ului de România.

Cei din Tîrgu-Jiu nu le-au permis roş-albilor să se antreneze în baza lor de pregătire ieri, aşa cum ar fi dorit "cîinii", o hotărîre explicabilă oarecum, întrucît diseară Pandurii joacă împotriva bucureştenilor în "optimile" Cupei. Dar n-au fost de acord ca dinamoviştii să folosească baza de antrenament nici mîine, după meciul direct, o singură manşă, din Cupă.

"Am fost anunţaţi pe ultima sută de metri, aşa că a trebuit să refacem programul echipei.Cu alte cluburi n-am întîmpinat probleme cînd am făcut cereri similare, dar aici e un caz special, avînd în vedere că există şefi ai Pandurilor care afirmă că şi-ar dori ca Steaua să ia campionatul! O să ne obosim cu autocarul, vom părăsi Tîrgu-Jiu imediat după meci, o să ne călească acest lucru în perspectiva derby-ului", au spus dinamoviştii.

Roş-albii fac trimitere la o declaraţie a lui Eugen Pîrvulescu, director general al jienilor, care înainte de meciul Pandurii - Steaua (1-1), a spus că ar vrea ca echipa sa să învingă în partida directă pe roş-albaştrii, dar nu i-ar părea rău ca bucureştenii să ia campionatul, mai ales că în Ghencea joacă fiul său, Paul. Culmea este că Pîrvulescu senior este recunoscut ca un simpatizant al echipei "cîinilor", a venit la numeroase partide internaţionale ale dinamoviştilor.

"Vrem să ne revanşăm în faţa lui Dinamo după 0-3 în campionat. Ocupăm locul 2 în Liga 1, dar nu ne comparaţi cu granzii! 99% dintre microbişti n-ar fi crezut că putem fi pe această poziţie după 13 etape" (Petre Grigoraş, antrenor Pandurii)

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (26)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  01 Noiembrie 2012, 18:10
Postat de vaalah pe 01 Noiembrie 2012, 15:44

Sa pună naiba lacătul pe poarta ca au datorii enorme ! La 23 de ani de la desprindere clubul securității este proprietatea unui securist ! Ce naiba nu pricepeți ca ăștia nu vor și nu se pot desprinde de securitate și securiști ? Afara cu stafia asta a istoriei care nu vrea sa se rupă de trecut și sa vina în locul lor cluburi cu fani de aur : Timișoara și U Craiova !

E urat sa vorbesti asa de Steaua !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  01 Noiembrie 2012, 18:09

Cand ai de-a face cu oameni din zona aia a tarii , trebuie sa te astepti la orice ! Cat despre "neamul Pirvulescu", lozinca lor este : " ...tradare - slugarnicie- minciuna " !

vaalah
vaalah  •  01 Noiembrie 2012, 15:44

Sa pună naiba lacătul pe poarta ca au datorii enorme ! La 23 de ani de la desprindere clubul securității este proprietatea unui securist ! Ce naiba nu pricepeți ca ăștia nu vor și nu se pot desprinde de securitate și securiști ? Afara cu stafia asta a istoriei care nu vrea sa se rupă de trecut și sa vina în locul lor cluburi cu fani de aur : Timișoara și U Craiova !

Vezi toate comentariile (26)
Comentează