FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  STEAUA - DINAMO 3-1

Reghecampf recunoaşte că Dinamo a fost dezavantajată în derby: "A fost penalty!"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 06 noiembrie 2012 16:24

Arbitrul belgian Boucaut le-a refuzat dinamoviştilor un penalty clar în derby-ul cu Steaua. În minutul 80, Chipciu l-a faultat în careu pe Cosmin Matei şi ar fi trebuit să fie eliminat.

Dacă Mihai Stoica a spus că rivalii nu meritau să primească penalty, Laurenţiu Reghecampf recunoaşte că arbitrul a greşit la acea fază, dar e convins că echipa sa ar fi reuşit să revină.

“De obicei, eu nu comentez arbitrajul şi ştiţi foarte bine acest lucru, indiferent de erorile care se fac, dacă se fac. La meciul cu Dinamo, recunosc, a fost penalty la faza cu Chipciu şi sînt de acord că Alex merita şi eliminat. Dar, vă spun că şi-n aceste condiţii, dacă Dinamo făcea 2-1, atunci cu siguranţă am fi revenit şi-am fi egalat. Sînt convins de asta!“, a spus Reghecampf la Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (60)
dan_dinamo_bm
dan_dinamo_bm  •  08 Noiembrie 2012, 18:10
Postat de sbfc pe 07 Noiembrie 2012, 11:50

Oricat de mult ati iubi Dinamo, Rapid, CFR, etc., jocul Stelei este incantator, te face sa recunosti asta. Poate doar sufletul vostru o face, sunt sigur... stiu ca e dureros sa recunosti cu voce tare. Restul tine de ipocrizie. Forza STEAUA!

Atât de încântător este jocul Stelei... Parcă jucaţi hora unirii la fiecare meci. Aveţi o echipă de psihopaţi, aşa cum sunteţi de fapt voi toţi. Vă belesc Molde deseară. Vă dau 3-0 şi apoi linişte totală.

sbfc
sbfc  •  07 Noiembrie 2012, 11:50

Oricat de mult ati iubi Dinamo, Rapid, CFR, etc., jocul Stelei este incantator, te face sa recunosti asta. Poate doar sufletul vostru o face, sunt sigur... stiu ca e dureros sa recunosti cu voce tare. Restul tine de ipocrizie. Forza STEAUA!

sbfc
sbfc  •  07 Noiembrie 2012, 11:40

Mai sunt si greseli de arbitraj pe parcursul unui campionat insa anul acesta Steaua joaca cel mai frumos fotbal, e pacat sa punem evolutia lor pe seama arbitrajului. Suntem suporteri, nu orbi... cat ai fi de patimas nu poti sa negi calitatea jocului prestat in acest moment de echipa Steaua. Toate echipele se chinuie sa iasa din jumatatea lor, nu pot sa construiasca, in repriza a doua sunt rupte de la atat alertgat. Jocul de pase al Stelei te ucide, te macina, te face sa te enervezi. Apoi inchizatorii sun cei mai buni la ora asta din tara. nu spun ca echipa are un varf cu adevarat dar Rusescu o plesneste bine cand o prinde...Chiriches, Chipciu si cine mai vreti voi sunt nume la aceasta ora

Vezi toate comentariile (60)
Comentează