FOTBAL  »  FOTBAL PE PLAJA  »  ROMÂNIA - ANDORRA

România începe astăzi lupta pentru calificarea la Mondialul de fotbal pe plajă!

Articol de - Publicat duminica, 11 iulie 2010 00:00

Naţionala României de fotbal pe plajă debutează duminică la turneul de calificare pentru Campionatul Mondial din 2011.

Participantă pentru prima oară în grupa de elită a Euroligii, naţionala de fotbal pe plajă a României încearcă bifeze încă o premieră în acest an. “Tricolorii” vor lupta, începând de duminică, în turneul de calificare la turneul final al Campionatului Mondial din 2011. Astfel, elevii lui Stelică Dămăşaru vor lua startul, alături de alte 26 de naţionale de pe “bătrânul” continent, la turneul programat la Bibione, în Italia.

Conform tragerii la sorţi, România va face parte din Grupa C, alături de Rusia, Slovacia şi Andorra. În optimi se vor califica primele două clasate din cele şapte grupe, plus alte două formaţii, cu cel mai bun punctaj, clasate pe locul al treilea. După meciurile eliminatorii, primele patru clasate în ierarhia finală, plus Italia, în calitate de ţară gazdă, vor obţine biletele pentru turneul final, găuduit anul viitor de Roma.

“Rusia este mult prea puternică şi cred că are deja accontat primul loc în clasament, dar ne vom lupta pentru locul al doilea cu Slovacia. Nu ne va fi uşor, dar obiectivul nostru este calificarea la turneul final”
, a explicat golgeterul Marian Măciucă. “Tricolorii” au fost surpriza turneului de calificare şi anul trecut, desfăşurat în Spania, Castellon, când au ratat “la mustaţă” calificare la Mondialele de la Dubai.

Debut cu Andorra
Revenit la cârma naţionalei după o pauză de un an, antrenor Stelian Dămăşaru a oprit în lot 12 jucători: Cătălin Rizan şi Iulian Gândac - portari; Marian Posteucă, Gabriel Dobre, Liviu Croitoru, Marian Măciucă, Ionuţ Florea, Iulian Răvoiu, Gabriel Măciucă, Viorel Farcaş, Raj Cărăuleanu şi Lucian Chirilă - jucători de câmp. Vor absenta Ionel Posteucă, nerefăcut încă după o accidentare la genunchi, şi Alin Bugălă, învoit pentru examene.

"Ionel Posteucă este o pierdere foarte importantă pentru naţionala noastră. Medicul de la Viitorul Constanţa nu i-a permis să joace pe nisip, ca să nu rişte o accidentare mai gravă la genunchi. Şi-a revenit complet însă Raj Cărăuleanu, care n-a jucat săptămâna trecută, în Grecia, din cauza unei accidentări”, a declarat veteranul Viorel Farcaş. “Tricolorii” debutează duminică dimineaţa, la ora 10.00, când vor da piept cu Andorra. Al doilea meci este programat luni, de la ora 10.00, cu Slovacia, urmând ca derbyul cu Rusia să aibă loc marţi, de la ora 11.15.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
catalinozaurusrex
catalinozaurusrex  •  11 Iulie 2010, 13:10

Castiga acum un OPLEL ASTRA. Este foarte Simplu. Fa-ti cont pe_://soferderomania.promotor.ro/FLAMINGO

Vezi toate comentariile (1)
Comentează