FOTBAL  »  FUTSAL  »  CUPA ROMÂNIEI

Cupa României la futsal rămîne la Tîrgu Mureş

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 21 iunie 2014 01:01

Cupa Romaniei la futsal a fost castigata in acest an de City’Us Targu Mures, echipa aflata la al saptelea succes consecutiv in aceasta competitie.

Finala desfasurata luni la Targu Mures s-a incheiat cu scorul de 6-4 (3-1) in favoarea muresenilor, invinsii lor din finala fiind cei de la Spicom Sfantu Gheorghe, scrie futsaltotal.ro.

City’Us a fost vaduvita la acest joc de prezenta a patru jucatori de baza, portarul Mario Juveredeanu si internationalii Ion Al Ioani, Cosmin Gherman si Alpar Csoma. In pofida acestor absente importante, muresenii au reusit sa se impuna gratie unui joc mai bun dar si unei evolutii remarcabile a portarului Catinean, goalkeeperul echipei secunde.

Partida a debutat cu o usoara dominare a covasnenilor materializata si pe tabela de marcaj in minutul 7 prin Mate. Muresenii egaleaza imediat prin internationalul roman Ignat, dupa care Stoica (lovitura de la 6 metri) si acelasi Ignat duc scorul la 3-1 in minutul 11. Pana la pauza asistam la o dominare insistenta a celor de la Spicom, cei 4 spanioli ai acestora incercand sa reduca din handicap.

Repriza secunda debuteaza cu un cartonas rosu in tabara gazdelor, portarul Moldovan fiind sanctionat pentru un fault in postura de ultim aparator. In poarta muresenilor intra Catinean care avea sa fie unul dintre cei mai buni jucatori ai lui City’Us. Superioritatea de 2 minute se materializeaza si pe tabela de scor, Mario Duque reducand din diferenta in minutul 23: 3-2. Dupa expirarea eliminarii in tabara muresenilor, acestia trec din nou la conducerea jocului, Stoica (28′, 35′), Ignat (32′) punctand pentru 6-2. Spicom-ul renunta la portar dar nu pot decat reduce handicapul prin acelasi Duque si Redondo, care stabileste de altfel si scorul final cu o secunda inainte de finalul timpului regulamentar.

Premierea castigatoarei dar si a finalistei a fost oficiata de presedintele Federatiei Romane de Fotbal, prezent la partida.

Cu acest meci se pune punct acestui sezon de futsal. Felicitari castigatoarei Cupei Romaniei, City’Us Targu Mures, felicitari campioanei Autobergamo Deva.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează