FOTBAL  »  FUTSAL  »  CUPA LICEELOR

Meci INCREDIBIL la Cupa Liceelor: Economic Viilor - Mircea Eliade 5-0!!!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2010 00:00

Meci nebun la Polivalentă! Şoc după şoc la Cupa Liceelor, unde încă din primele zile ale competiţiei am avut parte numai de surprize. Azi, elevii din Economic Viilor erau decişi să producă marea surpriză a comeptiţiei şi a ureuşit  ceea ce nimeni nu credea că poate fi posibil!

 

Cu antrenorul Toma de nerecunoscut şi o echipă parcă lovită de tzunami, cei din Viilor n-au stat pe gînduri şi au început festivalul pe parchetul Polivelentei. George Moldoveanu marca primul gol pentru Viilor, aclamat din tribună de peste 1.500 de spectatori veniţi special să vadă meciul din grupa D. Eliade nu a forţat, chiar dacă era condusă şi Mihai Alexandru a marcat, după un contraatac de zile mari.

Cu doamna Mihaela Gheorghiţă pe bancă, un profesor care a vrut şi a reuşit să facă din echipa liceului ce nimeni nu spera, festivalul golurilor nu se oprea. Mihai Alexandru a marcat pentru 3-0 şi Polivalenta era în picioare. Cei 500 de spectatori care susţineau trupa lui Tomiţă se aflau într-o situaţie fără precedent. După ce a cîştigat de 8 ori Cupa Liceelor, Eliade nu se putea obişnuia că poate fi învinsă, chiar în primul meci din grupă, de echipa ospătarilor, aşa cum i-a numit propria galerie. Mihai Alexandru a vrut să demonstreze că merită să fie titular şi a înschis tabela la 4-0 la pauză.

După o şedinţă fulger pe parchet, cu muzica "mişcînd" parcă Polivalenta, elevii lui Ion Toma, cu vedeta juniorilor de la Steaua în teren, Florentin Matei, nu au reuşit să demonstreze că merită să cîştige meciul de astăzi. Mihai Alexandru a făcut ce a vrut cu cei din Eliade şi a reuşit să puncteze din nou, după un şut care l-a lăsat fără replică pe Bogdan Scortoiu, portarul din Eliade. Era 5-0 şi cei din Viilor continuau să atace şi au ratat cîteva ocazii clare de gol, în timp de Eliade fără vedeta Florentin Matei pe teren în partea secundă nu au reuşit să înscrie.

Elevii din Viilor produc surpriza zilei după 5-0 fără replică pentru Eliade!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
 •  20 Ianuarie 2010, 17:58

bai da asstaia sunt nesimtiti nu baga filmarile cu galeria noastra ? .....ai bagat galeria de la doamna stanca 20 de insi ...:((

 •  20 Ianuarie 2010, 17:31

jos palaria baieti...ati fost fantastici le.am aratat de ce sunt in stare ospatarii....mai stim si fotbal...eliade o echipa d edesculti cu toate cele 8 trofee castigate p akum.... CINE CU NOI JOACA ...FARA 5 NU Scapa(sau 6) :)):))=)) Suporterii exceptionali au incurajat 30 de minute echipa in continuu... Anti Eliade :))))

 •  20 Ianuarie 2010, 15:28

atacuri energetice 100% ...bagati ancheta si aci. Felicitari Viilor :D ah, ca era sa uit AntiEliade! :D

Vezi toate comentariile (3)
Comentează