FOTBAL  »  FUTSAL  »  CUPA LICEELOR MCDONALD'S

Noii regi

Articol de - Publicat joi, 31 ianuarie 2008 00:00

Liceenii din Pantelimon i-au învins ieri în finala Cupei McDonald's pe cei de la Eliade, laureaţii ultimilor cinci ani

Vacarm de nedescris ieri, în finala Cupei Liceelor McDonald's. Peste 4.000 de spectatori au venit să vadă ultimul meci al ediţiei din acest an, între "Sf. Pantelimon" şi "Mircea Eliade". Campioana en-titre a condus cu 2-1 şi părea că se îndreaptă spre al şaselea titlu consecutiv. Însă cu 8 goluri de generic, "sfinţii" de la Pantelimon au spart monopolul instaurat de elevii profesorului Tomiţă.

Pe locul 3 s-a clasat Liceul "Spiru Haret", care a cîştigat cu 4-2 finala mică disputată împotriva celor de la "Benjamin Franklin".

Sf. Pantelimon - M. Eliade 8-5
Au marcat: Fl. Lazăr (5), R. Braşoveanu, A. Braşoveanu, S. Marius / M. Andrei (2), Stîrpici (2), Achiţei

Cel mai bun portar: Alexandru Şerban (Mircea Eliade)
Cel mai bun jucător: Valentin Pescaru (Spiru Haret)
Golgeterul competiţiei: Florin Lazăr (Sf. Pantelimon) - 18 goluri

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (9)
 •  12 Februarie 2009, 20:27

stie cineva cum au fost jocurile si concursurile din pause si din hol. Ce premii au fost

 •  31 Ianuarie 2008, 17:49

Imi pare super rau de eliade....erau akolo niste jucatori kare meritau titlul de campioni...Cel mai rau imi pare pt Serban..portarul celor de la eliade...E bn macar k in final k o konsolare a castigat titlul de portar al competitiei...Serbane te poopa fratele tau doru...Un alt jucator kare merita mult mai mult este Matei...care a inscris si 2 goluri in finala pt eliade...acum asta este...viatamerge inainte si multa bafta anul viitor

 •  31 Ianuarie 2008, 11:35

material rulant mai are echipa buna in cupa asta?ca pe timpu meu am catigat-o..astept si eu un raspuns...va rog frumos..multumesc

Vezi toate comentariile (9)
Comentează