FOTBAL  »  Superliga  »  ANTICIPARE

"1. Steaua, 2. Rapid, 3. CFR"

Articol de - Publicat vineri, 11 aprilie 2008 00:00

Gigi anticipează clasamentul:
"1. Steaua, 2. Rapid, 3. CFR"
Gigi Becali a explodat de bucurie la finalul meciului Urziceni - CFR. "Mi s-a împlinit visul! Steaua este pe locul 1, aşa cum mi-am dorit. O să rămînem aici pînă la finalul campionatului. Merităm, pentru că am muncit şi am cîştigat multe puncte în meciuri dificile. Sînt în culmea fericirii şi Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot, deoarece m-a făcut cel mai fericit om de pe pămînt. Vă spun acum ceva: CFR va termina pe 3. Următorul meu vis e să văd Rapidul în Champios League!", a spus Becali, care a văzut partida la "Doi Cocoşi", alături de Gigi Neţoiu.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (15)
 •  11 Aprilie 2008, 14:14

da bah bulangiilor dar cum vretzi voi sa luatzi campionatu cu table si brichete ? ia scadetzi cele 6 puncte furate si vedetzi cum stati ? m_e steaua!

 •  11 Aprilie 2008, 10:45

jiji ai avut si tablele la doi cocosi?

 •  11 Aprilie 2008, 10:23

Romania nu va fi reprezentata in Liga Campionilor de o echipa finantata de unguri. Nici in Ungaria nu ar putea castiga campionatul o echipa finantata de romani, este? Ce fel se manifesta patriotismul la securistii romani, dom'le ...Sau altfel spus, securistii romani nu se inghit cu cei unguri....Interesant !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează