FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

11 echipe, nicăieri un sezon întreg! Mulțescu a ajuns la un acord cu CS U Craiova pentru un an

Articol de - Publicat miercuri, 08 iunie 2016 00:00

GSP.RO a anunțat ieri în exclusivitate că tehnicianul de 64 de ani a semnat un contract pe un an cu oltenii.

Ultima oară, cel poreclit "Smurdul" a pregătit-o pe FC Voluntari, în prima parte a sezonului trecut, dar a fost demis, așa cum s-a mai întâmplat de multe ori în cariera acestuia. Interesant este că, exceptând primul sezon la Jiul, unde a fost jucător- antrenor, Mulțescu nu a rezistat niciodată un sezon întreg pe banca unei echipe din Liga 1! Și mai are 11 formații pe care le-a antrenat: Dinamo, Dacia Unirea Brăila, Sportul Studențesc, Astra, Poli Timișoara, Petrolul, FC Vaslui, U Cluj, Ceahăul, Gaz Metan și FC Voluntari.

Cum au ajuns oltenii la varianta Mulțescu? Au decis să-l contacteze după ce Edward Iordănescu a refuzat să preia echipa, după ce CSU a ratat calificarea în Europa League. Pe lista șefilor din Bănie s-au mai aflat numele lui Costel Gâlcă și Cristiano Bergodi, ambii refuzând să revină în România. Primul e decis să continue în Spania după despărțirea de Espanyol, în timp ce italianul Bergodi are două oferte tentante din Serie B.

Palmaresul lui Mulțescu ca antrenor în Liga 1: 258 jocuri, 92 victorii - 62 remize - 104 înfrângeri

Vine și Marcel Popescu

Publicația locală Gazeta de Sud scrie că Marcel Popescu a fost văzut zilele trecute la sediul CS U, unde a discutat timp de câteva ore cu Mihai Rotaru, principalul finanțator al Craiovei. Acesta este unul dintre cei mai titrați conducători ai Universității Craiova, cu care a reușit câștigarea eventului, în sezonul 1990/1991, ultimele trofee ajunse la Craiova. El a fost multă vreme unul dintre apropiații și colaboratorii din umbră ai lui Adrian Mititelu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  08 Iunie 2016, 10:14

Nea Gigi este antrenor de antrenor ...avem incredere in el ...el vrea sa bata pe fcsb ...insa si daca nu bate ...o sa plece in iarna ...ma crezi nea Gigi ?

juventin
juventin  •  08 Iunie 2016, 09:45

Ce v-o fi facut multescu sa radeti de el ? Pt ca in articol de multescu radeti , nu de craiova.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  08 Iunie 2016, 09:16

Cu nea Gigi Multescu in frunte...vom avea victorii multe...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează